Dezumidificator Turbionaire Start5 | Review si Pareri utile

0
(0)

Turbionaire Start5 este un dezumidificator casnic la care puteti apela pentru a reduce nivelul de umiditate din locuinta, oferind un mediu mai curat si mai sanatos. Este potrivit pentru mai multe tipuri de incaperi, de la dormitoare, camere de zi pana la bai, bucatarii, garaje si asa mai departe.

Dezumidificatorul Turbionaire Start5 constituie o solutie interesanta la modelele prevazute cu compresor, in special in locurile unde nu sunt neaparat probleme exagerat de mari. Acesta are la baza sistem Peltier care are capacitatea de a corecta fluctuatiile ocazionale de umiditate, aducand valoarea acestuia la un nivel optim. Cand spunem fluctuatii ocazionale ne referim la conditii meteo nefavorabile, la activitati casnice desfasurate in baie sau bucatarie care pot genera temporar umdiitate, prezenta acvariilor, utilizarea de dispozitive ce emana umezeala, antrenamente sportive desfasurate acasa etc.

Practic, in interiorul aparatului se creeaza o suprafata rece a carei temperatura se afla sub punctul de roua al aerului si pe care apa va condensa, ulterior, aceasta fiind colectata in rezervorul din dotare. Totodata, mai este de mentionat si faptul ca dezumidificatorul in cauza nu folsoeste agent refrigerant pentru racirea suprafetei respective, ci un element Peltier integrat, denumit si TEC.

Acest dezumidificator se bazeaza pe efectul Peliter – curentul electric se misca intre cele doua parti ale placii elementului, facand ca o parte a acestuia sa se incalzeasca, iar cealalta sa devina foarte rece, diferenta de temperatura dintre ele fiind de aproximativ 70 de grade Celsius. In acelasi timp, tehnologia Peltier nu are nevoie de vreun sistem complex de dezghetare precum dezumidificatoarele cu compresor, ci necesita putina energie electrica. In plus, sunt proiectate pentru a fi foarte compacte si silentioase.

Turbionaire Start5 este un dispozitiv pe care il puteti folosi cu succes pentru incaperi cu suprafata de pana la 10 mp. Ofera doua trepte de viteza, dar si sistem de oprire automata atunci cand recipientul din dotare s-a umplut cu apa. Rezervorul de colectare a apei prezinta o capacitate de 1.5 litri.

Dimensiunile produsului sunt de 15.8 cm lungime, 22.3 cm latime si 30.8 cm inaltime, alaturi de o greutate de 2.3 kg.

Descopera oferta actuala!

Asadar, Turbionaire Start5 este un dispozitiv mic si practic pe care il puteti folosi cu succes pentru incaperi de dimensiuni reduse. Clientii sustin ca pentru ceea ce aveau nevoie a fost alegere potrivita, cei mai multi aschizitionandu-l pentru incaperi precum camara, dormitor sau bucatarii mici. Confirma faptul ca diferenta este vizibila, absoarbe foarte bine umezeala, iar in ansamblu, face ceea ce promite. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu