Dezumidificator Turbionaire SENSO 12 | Review si Pareri pertinente

0
(0)

Turbionaire SENSO 12 este un dezumidificator casnic la care puteti apela pentru imbunatatirea calitatii aerului din locuinta, de a elimina umiditatea excesiva, fiind prevazut cu senzori speciali care vor garanta o functionare optima. Daca este o solutie buna si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in continuarea acestui material pe care l-am pregatit.

Dezumidificatorul Turbionaire SENSO 12 este prevazut o capacitate de dezumidificare de 12 litri pe zi si poate face fata unei incaperi cu suprafata de pana la 20 mp. Datorita rolelor de transport din dotare, il veti putea muta cu usurinta dintr-un loc in altul, pentru a il folosi in mai multe incaperi. De asemenea, trebuie sa stiti ca aparatul poate fi folosit in orice fel de incaperi de la spatii casnice, birouri, bai pan ala subsoluri, garanje si asa mai departe. Volumul de aer recircualt ajunge la 120 mc/h, ajutand la prevenirea sau chiar combaterea mucegaiului, a mirosurilor neplacute, dar si la aparitia anumitor tipuri de alergeni.

Aparatul integreaza si un higrostat electronic care monitorizeaza in timp real umiditatea din aer pentru a o putea aduce la nivelul optim in mod automat. Nivelul de umiditate optim este cuprins intre 45-65%.

Turbionaire SENSO 12  include functia timer ce permite presetarea activitatii sale,dar si mod sleep pentru a putea functiona pe timpul noptii fara sa va deranjeze. De asemenea, funcita auto restart salveaza setarile realizate anterior in cazul unei pene de curent, iar dupa revenirea curentului, aparatul isi va relua procesul de dezumidificare confort setarilor efectuate.

Prin intermediul display-ului puteti monitoriza nivelul umiditatii din aer, dar si nivelul umiditatii setate, dar puteti realiza si setarile dorite precum alegerea uneia dintre cele doua viteze ale ventilatorului, activarea functiilor din dotare sau mod blocare copii. Modul de blocare al accesului copiilor presupune dezactivarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla aparatul.

Produsul beneficiaza de un design modern cu margini rotunjite si dimensiuni compacte, ce se integreaza usor in orice fel de decor, fara a ocupa spatiu. Aerul din incapere captat in aparat este trecut printre serpentine metalice reci, rezultand condensul, iar aerul rece, este ulterior trecut prin serpentine metalice calde si eliminat in camera. Astfel, aerul eliminat va avea cu 1-2 grade Celsius mai mult decat aerul captat. Condensul rezultat este colectat intr-un recipient cu capacitatea 2 litri. In plus, aparatul beneficiaza si de functia de uscare rufe, ceea ce va va ajuta ca in sezonul rece sa uscati rufele mai usor si mai rapid, fara a mai creste nivelul de umiditate in casa.

Totodata, este un aparat silentios, iar pe cea mai puternica treapta inregistreaza 36 dB. Intervalul de operare  optim este cuprins intre 5-35 de grade Celsius.

Dimensiunile produsului sunt de 22 cm lungime, 25.5 cm latime si 46 cm inaltime.

Turbionaire SENSO 12 review

Descopera oferta actuala!

Asadar, dezumidificatorul Turbionaire SENSO 12  poate fi o alternativa foarte buna care va va garanta un mediu mai curat si mai sanatos, departe de mucegai si bacterii care se pot dezvolta foarte usor in mediul umed si care se bucura de feedback-uri favorabile din partea cumparatorilor. Acestia sustin ca produsul in cauza isi face treaba excelent, reducand rapid si eficient umezeala din casa. De asemenea, il folosesc frecvent in sezonul rece pentru uscarea rufelor si s-a dovedit a fi deopotriva extrem de util. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Un comentariu la „Dezumidificator Turbionaire SENSO 12 | Review si Pareri pertinente”

  1. Bună ziua! Am achiziționat un aparat turbionaire, dar am o întrebare. De ce aparatul scoate un aer foarte rece, deoarece aerul este asemănător cu cel scos de aerul condiționat vara? Mulțumesc! Aștept un răspuns!

    Răspunde

Lasă un comentariu