Dezumidificator AlecoAir D12 HOME Review si Pareri pertinente

0
(0)

AlecoAir D12 HOME este un dispozitiv pentru uz casnic cu ajutorul caruia puteti controla mai usor si mai eficient umiditatea din casa care nu de putine ori provoaca un real disconfort pentru membrii familiei. Un astfel de aparat poate fi folosit in orice fel de incapere de la dormitoare, camere de zi pana la bai, bucatarii, pivnite, birouri si asa mai departe. Totodata, rolele de transport din dotare il fac foarte usor de mutat dintr-un loc in altul.

Dezumidiifcatorul AlecoAir D12 HOME este un model performant, ecologic si economic, special creat pentru spatiile de locuit indepartand astfel umditatea excesiva, dar si mucegaiul. Datorita design-ului special gandit, il puteti amplasa in orice colt al incaperii, iar in partea de sus, veti regasi panoul de control prevazut cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza nivelul umiditatii din casa, puteti seta nivelul dorit, precum veti putea activa si functiile care au fost implementate la nivelul acestui aparat.

Capacitatea de dezumidificare in decursula a 24 de ore este de 12 litri si poate face fata cu succes unei suprafete de pana la 18 mp. Fiindca integreaza functia Wi-fi, va fi foarte usor sa il monitorizati si setati chiar si de la distanta. Pentru aceasta va trebui sa descarcati aplicatia AlecoAir care este compatibila atat cu Android, cat si cu iOS.

Cu ajutorul functiei Fan Stop, dupa ce umiditatea setata a fost atinsa, ventilatorul se opreste automat dupa cateva minute. In acelasi timp, aparatul integreaza si un higrostat ce permite setarea temperaturii la nivelul dorit in intervalul 30-80%. Gratie acestui higrostat, puteit controla permanent umiditatea din locuinta.

Indicatorul luminos de la nivelul panoului de contrl isi schimba culoarea in functie de nivelul de umiditate din locuinta. Astfel, culoarea albastra inseamna un nivel de umiditate mai mic de 40%, culoare verde intre 40-60%, iar ucloarea rosie un nivel mai mare de 60%. Varianta ideala este cea in care umiditatea din locuinta se afla in intervalul 40-60%.

Aerul dezumidificat este trecut mai intai printr-un prefiltru ce retine particulele mari de praf si scame. Pre-filtrul este lavabil si prezinta si un filtru din carbon suplimentar, care neutralizeaza mirosurile neplacute.

Descopera oferta actuala!

AlecoAir D12 HOME ofera doua moduri de operare: modul auto si modul continuu. Modul auto presupune pornirea si oprirea automata a aparatului in functie de umiditatea din mediul ambiant, iar modul continuu implica functionarea continua a dispozitivului si este indicat atunci cand in camera aveti o temperatura excesiv de mare sau cand doriti sa uscati rufe folosind dezumidificatorul.

Functia auto-restart permite pornirea automata a aparatului dupa o pana de curent, mentinand aceleasi setari anteiror mentionate.

Timer-ul permite presetarea activitatii aparatului in intervalul 1-24 de ore.

Recipientul unde este colectata umezeala ofera o capacitate de 1.9 litri. Dar pentru cei care vor sa foloseasca aparatul continuu, fara sa il supravegheze, exista posibilitatea conectarii unui furtun direct la reteaua de canalizare.

Aparatul beneficiaza si de protectie la preaplin, ceea ce inseamna ca se va deconecta automat in momentul in care rezervorul se va umple cu apa. In acelasi timp, functia de dezghetare automata va permite sa folositi aparatul si in sezonul rece in incaperi neincalzite.

Dezumidificatorul functioneaza in urmatorul mod: retine aerul din camera printr-o grila de aer, extrage umiditatea din el prin condensare, apoi il elimina uscat, reducand nivelul de umiditate. Aerul eliberat ulterior va avea o temperatura cu 2-3 grade Celsius mai mare.

Aparatul utilizeaza agent frigorific R290 cu impact zero asupra mediului, facand parte din grupa glimerilor, astfel ca va putea lucra la presiuni si temperaturi ridicate, fara sa fie nevoie de un compresor mare. Dupa ce ati primit dezumidificatorul, va trebui sa il puneti in functiune in maxim 24 de ore pentru a se putea acumula agent frigorific de pe circuit in compresor. In cazul in care nu faceti acest lucru, riscati sa deteriorati compresorul, iar in acest caz, producatorii nu ofera garantie.

Modelul in discutie masoara 29.6 cm lungime, 21.7 cm latime si 43.6 cm inaltime, avand o greutate de 10.5 kg.

Verifica si alta oferta!

Asadar, daca sunteti in cautarea unui dezumidificator casnic bun, AlecoAir D12 HOME ar putea fi o alternativa de luat in considerare. Clientii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna optand pentru acest model care se descurca excelent, asa cum de altfel, se si asteptau, sustinand ca extage foarte bine umezeala, functiile din dotare sunt extrem de utile, iar rolele de transport il fac usor de mutat dintr-o camera in alta. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

2 comentarii la „Dezumidificator AlecoAir D12 HOME Review si Pareri pertinente”

Lasă un comentariu