Dezumidificator AlecoAir D13 TRADITIO SAFIR Review si Pareri utile

0
(0)

AlecoAir D13 TRADITIO SAFIR este un dezumidificator casnic cu ajutorul caruia puteti controla mai usor umiditatea excesiva din aer care va poate crea probleme. Totodata, se distinge prin design-ul sau deosebit carcasa fiind de culoare portocalie.

Panoul de control se afla in zona superioara a aparatului prin intermediul caruia puteti realiza toate setarile dorite. Tot aici puteti verifica nivelul de umiditate si puteti seta valoarea dorita. Ofera o interfata simpla si intuitiva, astfel incat sa fie usor de folosit. Poate fi folosit in orice fel de spatii, inclusiv bai, beneficiind de protecite IPX4.

Dezumidificatorul AlecoAir D13 TRADITIO SAFIR este potrivit pentru spatii cu suprafata de pana a 25 mp. Cu ajutorul functiei Wi-fi si a aplicatiei mobile AlecoAir pe care o gasiti gratuit atat in App Store, cat si in Google Play, puteti controla aparatul si de la distanta.

Aparatul include si un higrostat incorporat ce masoara umiditatea din camera si permite selectarea umiditatii dorite in intervalul 30-80%.

Cu functia de uscare rufe puteti usca rufele mult mai usor. Activand aceasta functie, in doar cateva ore hainele vor fi uscate complet chiar si in sezonul rece.

Functia timer permite presetarea activitatii aparatului pe interval orar de 1-24 de ore.  Functia child lock dezactiveaza panoul de control, pentru ca cei mici sa nu poata deregla aparatul.

Functia de auto-oprire opreste aparatul atunci cand rezervorul s-a umplut cu condens. In plus, se va activa si un semnal sonor de avertizare.

Functia de auto-pornire si memory permite reluarea activitatii aparatului automat dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.

AlecoAir D13 TRADITIO SAFIR poate functiona in incaperi cu temperaturi cuprinse intre 5-35 de grade Celsius cu domeniul de functionare intr-un spatiu cu umiditate intre 20-90% u.r. Totodata, face parte din clasa de eficienta energetica A, inregistrand un consum cuprins intre 170-195 W.

Descopera oferta actuala!

Cum functioneaza dezumidificatorul AlecoAir D13 TRADITIO SAFIR ?

Aparatul implica urmatorul mod de functionare: extrage aerul umed din camera cu ajutorul ventilatorului aflat in spatele aparatului. Acesta este trecut peste un radiator cu aripioare ce are o temperatura redusa. Agentul frigorific cu temperatura scazuta care cricula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste radiatorul care, la randul sau, raceste aerul ce circula prin exteriorul radiatorului determinand aparitia condensului. Umiditatea condenseaza pe elementele foarte reci si este colectata in rezervorul de condens.

Ulterior, aerul uscat este eliberat in camera cu 1-2 grade Celsius mai mult. Acest lucru se intampla datorita faptului ca foloseste caldura cedata de compresorul aparatului.

Agentul frigorific folosit este R290 si face parte din grupa glimerilor, lucrand la presiuni si temperaturi mari fara sa fie necesar un compresor de capacitate mare. Dupa achizitionarea aparatului, va trebui sa il porniti in maxim 24 de ore pentru a permite agentului frigorific sa se acumuleze din circuit in compresor. In cazul in care nu faceti acest lucru, riscati sa deteriorati compresorul, iar in acest caz, producatorii nu ofera garantie.

Dimensiunile aparatului sunt de 30.8 cm lungime, 20.9 cm latime si 44.5 cm inaltime, avand o greutate de 10.2 kg.

Verifica si alta oferta!

Asadar, AlecoAir D13 TRADITIO SAFIR este un model de dezumidificator casnic foarte bun ce reuseste sa mentina usor umiditatea sub control oferind un mediu mai sanatos. Cumparatorii sunt multumiti de performantele dispozitivului si confirma faptul ca isi face treaba excelent. Este silentios, usor de controlat chiar si de pe telefonul mobil, iar adesea il folosesc inclusiv pentru uscarea hainelor. Sunt de parere ca au facut o achizitie reusita al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Un comentariu la „Dezumidificator AlecoAir D13 TRADITIO SAFIR Review si Pareri utile”

Lasă un comentariu