Dezumidificator Heinner HDU-M20 | Review si Pareri pertinente

Heinner HDU-M20 este un dezumidificator casnic eficient care are capacitatea de a extrage umiditatea excesiva din aer si de a asigura un aer mai curat si mai sanatos. Poate fi o solutie optima si pentru locuinta voastra, dar mai intai, va propunem sa descoperiti in continuare toate informatiile pe care trebuie sa le stiti inainte de o eventuala achizitie.

Dezumidificatorul Heinner HDU-M20 ofera o capacitate de dezumidificare de 20 de litri in decursul a 24 de ore si prezinta un rezervor cu capacitatea de 3 litri, suficient de mare incat sa nu fie nevoie de golire frecventa pe parcursul zilei. In acelasi timp, acesta poate face fata cu succes unei incepri cu suprafata cuprinsa intre 37-52 mp, deci discutam de camere destul de mari.

Aparatul este usor de setat si de controlat, iar orice setare veti dori sa faceti trebuie doar sa accesati panoul de control amplasat in zona superioara a aparatului. Astfel, puteti regla nivelul de umiditate, modul de functionare, iar mai mult decat atat, prin intermediul display-ului, puteti monitoriza nivelul de umiditate din casa.

Functia de oprire automata face ca aparatul sa se opreasca automat in momentul in care recipientul cu apa se umple, prevenind astfel eventuale incidente neplacute. Totodata, functia de repornire automata face ca aparatul sa porneasca singur dupa o pana de curent, functionand in conformitate cu ultimele setari realizate.

Modul Sleep este ideal pentru timpul noptii, asigurand un mod de operare extrem de silentios pentru ca aparatul sa nu va perturbe somnul. Functia timer permite setarea pornirii sau opririi aparatului oricand aveti nevoie, intr-un interval de 0-24 de ore. De asemenea, aparatul permite reglarea nivelului de umiditate pe care doriti sa il atinga. In plus, atunci cand vreti sa folositi aparatul in incaperi neincalzite, inclusiv la subsol, o functie extrem de  utila in astfel de situatii este cea de auto dezghetare. Cu functia super ionizare, aparatul asigura un aer mai curat si un mediu mai sanatos, eliminand mirosurile neplacute din casa. Gratie rolelor de transport din dotare il puteti muta cu usurinta dintr-o camera in alta.

Aparatul prezinta urmatorul mod de operare: aerul din incapere este absorbit prin partea din fata cu ajutorul ventilatorului si este trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperaturi reduse. Agentul frigorific cu temperaturi reduse ce circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste radiatorul care la randul lui raceste aerul care circula prin exteriorul radiatorului producandu-se astfel fenomenul de condent. Aerul eliberat ulterior va avea cu 2-3 grade Celsius mai mult decat in momentul in cat a fost captat.

Agentul frigorific folosit este R290 si face parte din grupa glimerilor putand lucra la presiuni si temperaturi mari fara sa fie nevoie de un compresor cu capacitate mare. Dupa achizitionarea aparatului, porniti-l in cel mult 24 de ore pentru a permite agentului frigorific sa se acumuleze de pe circuit in compresor. In cazul in care nu faceti acest lucru, compresor s-ar putea deteriora din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific, iar producatorii nu ofera garantie.

Descopera oferta actuala!

In concluzie, Heinner HDU-M20 este un dezumdificator practic si eficient, care va poate restabili nivelul optim de umiditate din locuinta pentru un mediu mai curat. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere potrivita pentru nevoile sale sid eclara ca aparatul absoarbe foarte bine umezeala, higrostatul este foarte precis si sunt incantati ca il pot seta pentru functionare pe ma imulte moduri. Datorita rotilor de transport, il pot muta in camere diferite foarte usor. In opinia lor, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este avantajos.

Lasă un comentariu