Dezumidificator Turbionaire Smart 14 Eco | Review si Pareri obiective

0
(0)

Turbionaire Smart 14 Eco este un dezumidificator casnic care are capacitatea de a controla nivelul de umiditate din locuinta si de a asigura conditiile optima pentru un mediu curat si sanatos. Poate fi o solutie eficienta si pentru locuinta voastra, dar nu inainte de a afla toate informatiile necesare in vederea formarii unei pareri pertinente.

Dezumidificatorul Turbionaire Smart 14 Eco este un dispozitiv pe care il puteti folosi in dormitoare, bai, bucatarii, subsol, birouri, garaje si asa mai departe. Elimina excelent umiditatea din aer si impiedica sau combate formarea mucegaiului, a mirosurilor neplacute si a alergenilor. Este un model compact, economic, dar si silentios.

In zona superioara, se afla panoul de control prin intermediul caruia puteti monitoriza nivelul umezelii din aer, dar veti putea realiza si setarile dorite. Astfel, veti selecta nivelul pe care doriti sa il atingeti, puteti alege ca aparatul sa functioneze continuu sau automat. Ce inseamna functionarea automata? Ei bine, integrand un higrostat reglabil, aparatul are capacitatea de a detecta nivelul umezelii din locuinta si de a atinge valoarea dorita. Practic, in momentul in care umezeala din locuinta depaseste nivelul selectat, aparatul porneste singur. Dupa ce valoarea prestabilita a fost  atinsa, se va deconecta tot automat. In acest fel, va exista un control permanent asupra umiditatii din casa.  In plus, tot la nivelul panoului de control se afla si indicatorul de nivel apa pentru a sti cand rezervorul de condens s-a umplut si trebuie golit.

In cazul unei pene de curent, datorita functiei auto restart, aparatul este capabil sa isi reia activitatea in conformitate cu ultimele setari realizate. In acelasi timp, functia timer face posibila presetarea activitatii aparatului.

Rezervorul din dotare pune la dispozitie o capacitate de 1.8 litri. In plus, aparatul beneficiaza de filtru de aer care poate fi demontat si spalat, astfel incat performantele sale sa ramane constante in timp. Capacitatea de dezumidificare in decursul a 24 de ore este de 14 litri, iar fluxul de aer inregistrat este de maxim 120 mc/h.

Aparatul presupune urmatorul mod de functionare: aerul din incapere este absorbit prin partea din fata cu ajutorul ventilatorului si este trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperaturi reduse. Agentul frigorific cu temperaturi reduse ce circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste radiatorul care la randul lui raceste aerul care circula prin exteriorul radiatorului producandu-se astfel fenomenul de condent. Aerul eliberat ulterior va avea cu 2-3 grade Celsius mai mult decat in momentul in cat a fost captat.

Agentul frigorific utilizat este R290 si face parte din grupa glimerilor lucrand la presiuni si temperaturi mari fara sa fie necesar un compresor cu capacitate mare. Dupa achizitionarea aparatului, va trebui pornit in cel mult 24 de ore pentru a permite agentului frigorific sa se acumuleze de pe circuit in compresor. In cazul in care nu faceti acest lucru, compresor s-ar putea deteriora din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific, iar producatorii nu ofera garantie.

Puteti folosi aparatul in mai multe incaperi, iar acest lucru devine mai usor datorita rotilor de tansport din dotare. Dimensiunile acestuia sunt de 21.7 cm lungime, 29.6 cm latime si 41.6 cm inaltime, avand o greutate de 10.5 kg.

Descopera oferta actuala!

Prin urmare, Turbionaire Smart 14 Eco este un model de dezumidificator casnic ce isi face treaba eficient, fapt confirmat si de actualii cumparatori. Acestia au declarat ca absoarbe foarte bine umezeala din casa, caci multi dintre ei se confruntau cu probleme semnificative din aceasta cauza, il folosesc inclusiv si pentru uscarea hainelor activand modul de funcitonare continuu, iar recipientul din dotare este desutl de mare incat sa nu fie nevoie sa il goleasca intruna. In plus, filtrele sunt usor de accesat si de spalat, la fel si rezervorul de condens. Ca atare, il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu