Dezumidificator Turbionaire Smart 16M | Review si Pareri utile

Turbionaire Smart 16M este un dezumidificator casnic foarte bun care se bucura de o popularitate extraordinara, insa, este foarte important ca mai intai, sa aflati mai multe informatii  utile despre potentialul acestuia. Prin urmare, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Dezumidificatorul Turbionaire Smart 14 Eco este un aparat pe care il puteti folosi in incaperi precum dormitoare, bai, bucatarii, subsol, birouri, garaje si asa mai departe. Indeparteaza excelent umiditatea din aer si impiedica sau combate formarea mucegaiului, a mirosurilor neplacute si a alergenilor. Este un model compact, economic, dar si silentios.

In partea superioara, se afla amplasat panoul de control prin intermediul caruia puteti monitoriza nivelul umezelii din aer, respectiv puteti realiza si setarile dorite. Astfel, veti selecta nivelul pe care doriti sa il atingeti, puteti alege ca aparatul sa functioneze continuu sau automat. Ce inseamna functionarea automata? Integrand un higrostat reglabil, aparatul poate detecta nivelul umezelii din locuinta si poate atinge valoarea dorita. Practic, in momentul in care umezeala din locuinta depaseste nivelul selectat, aparatul porneste singur. Dupa ce valoarea setata a fost  atinsa, se va deconecta tot in mod automat.Astfel, va exista un control permanent asupra umiditatii din casa, iar aceasta nu va va mai crea neplaceri.  In plus, tot la nivelul panoului de control se afla si indicatorul de nivel apa informandu-va cand rezervorul de condens s-a umplut cu apa si trebuie golit.

Atunci cand apare o intrerupere de curent electric, datorita functiei auto restart, dezumidificatorul Turbionaire este capabil sa isi reia activitatea in conformitate cu ultimele setari realizate. In acelasi timp, functia timer permite presetarea activitatii aparatului.

Rezervorul din dotare unde este colectata apa pune la dispozitie o capacitate de 1.8 litri. In acelasi timp, dispozitivul prezinta un filtru de aer care poate fi demontat si spalat, astfel incat performantele sale sa ramane constante in timp. Capacitatea de dezumidificare in decursul a 24 de ore este de 16 litri, iar fluxul de aer inregistrat este de maxim 120 mc/h.

Aparatul implica urmatorul mod de functionare: aerul din incapere este absorbit prin partea din fata cu ajutorul ventilatorului si este trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperaturi reduse. Agentul frigorific cu temperaturi reduse ce circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste radiatorul care la randul lui raceste aerul care circula prin exteriorul radiatorului producandu-se astfel fenomenul de condent. Aerul eliberat ulterior va avea cu 2-3 grade Celsius mai mult decat in momentul in cat a fost captat.

Agentul frigorific folosit este R290 si face parte din grupa glimerilor ceea ce inseamna ca poate lucra la presiuni si temperaturi mari fara sa fie necesar un compresor cu capacitate mare. Dupa achizitionarea aparatului, va trebui pornit in cel mult 24 de ore pentru a permite agentului frigorific sa se acumuleze de pe circuit in compresor. In cazul in care omiteti acest aspect, compresor s-ar putea deteriora din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific, iar producatorii nu ofera garantie.

Puteti folosi aparatul in mai multe incaperi, iar acest lucru devine mai usor datorita rotilor de tansport din dotare. Dimensiunile acestuia sunt de 29.6 cm lungime, 21.7 cm latime si 41.6 cm inaltime, avand o greutate de 9.8 kg.

Descopera oferta actuala!

In concluzie, Turbionaire Smart 16M este un dezumidificator casnic ce isi face treaba eficient, lucru confirmat si de o multime de cumparatori. Acestia se declara multumiti de alegerea facuta si sustin ca aparatul functioneaza in parametri optimi. Extrage foarte bine si rapid umezeala, este silentios si foarte usoro de folosit, exact ceea ce aveau nevoie. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Lasă un comentariu