Dezumidificator Heinner HDU-M10 | Review si Pareri pertinente

0
(0)

Heinner HDU-M10 este un dezumidifcator casnic ce are rolul de a regla nivelul de umiditate si de a tine la distanta bacteriile si alergenii. Poate fi folosit in orice fel de incaperi de la dormitoare, bai, pivnite pana la spalatorii, dressing-uri, centre de sport, birouri etc. Este foarte practic si usor de folosit, putand fi mutat cu usurinta dintr-un loc in altul datorita rotilor de transport si manerului ergonomic.

In zona superioara, se afla panoul digital cu ecran LED ce permite pornirea si oprirea aparatului, dar si realizarea setarilor dorite: programarea aparatului, reglarea vitezei de ventilare, setarea nivelului de umiditate dorit. Puteti opta intre trei moduri de funcitonare si anume: Dryer pentru uscarea rufelor cu higrostat, modul continuu fara higrostat si modul SMD cu regim de functionare confort ativ ce asigura o umiditate optima cuprinsa intre 45 si 55%. Afisajul indicat umiditatea relativa din incapere, umiditatea relativa pe care doriti sa o atinga, modul de functionare si durata timer-ului.  In plus, dispune si de 9 diode luminescente care indicat starea de functionare a aparatului, indicatorul continuu de funcitonare, indicatorul auto, indicatorul pentru nivelul de condens, precum si cel de timer.

Functia timer permite presetarea activitatii aparatului pentru maxim 24 de ore. Functia DeFrost este eficienta in cazul in care folositi aparatul in incaperi cu temperaturi scazute.

Functia de autodetectare identifica pierderile de agent frigorific, afisand pe display un cod de eroare EC oprind aparatul in mod automat. Functia restart permite reluarea activitatii aparatului dupa o pana de curent in mod automat.

Functia de uscare rufe este excelenta mai ales in sezonul rece, caci cu ajutorul ei puteti usca in doar cateva ore rufele spalate.

Heinner HDU-M10 presupune urmatorul mod de functionare: aerul umed este absorbit datorita ventilatorului integrat in aparat si trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperaturi scazute. Agentul frigorific cu temperaturi scazute ce circula prin serpentina aparatului cu aripioare raceste radiatorului care la randul sau va raci aerul care circula prin exteriorul radiatorului, rezultand astfel fenomenul de condens. Apa rezultata este colectata in rezervorul special. Ulterior, aerul eliberat va avea cu 1-2 grade Celsius mai mult.

Umiditatea din aer este colectata intr-un recipient cu capacitatea de 2.1 litri. Acest rzevor dispune de un plutitor cu semnalizare unde o dioda luminescenta semnalizeaza daca rezervorul cu apa este plin sau nu a fost montat corect. Totodata, aparatul poate fi folosit si pentru utilizarea permanenta in spatii nesupravegheata, iar pentru aceasta va trebui sa conectati un furtun de 1/2 toli pentru a elimina condensul direct la canalizare. In plus, va trebui sa extrageti periodic cuva si sa o dezinfectati cu apa fierbinte.

Dezumidificatorul Heinner HDU-M10 prezinta o capacitate de dezumidificare la 35 de grade Celsius si 85%/24h de 10 litri pe zi fara higrostat, avand capacitatea de  a normaliza umiditatea unei incaperi cu suprafata de pana la 31 mp. Capacitatea de dezumidifcare la 30°C si 80% / 24h cu higrostat in pasi de 5% este de 8,5 litri/zi. Debitul de aer ventilat de aparat cu doua viteze este de maxim 100 mc/h, astfel ca aerul va trece prin aparat in decursul a 24 de ore de 18 ori intr-o incapere cu suprafata de 31 mp.

Eficienta energetica este si ea una foarte buna, aparatul fiind incadrat in clasa A, inregsitrand un consum maxim de 285 W/h. Aparatul poate fi folosit pentru incaperi cu temperatura cuprinsa intre 5-32 de grade Celsius cu domeniul de functionare intr-un spatiu cu umiditate de 35-85% u.r. Instalatia de filtare permanenta este formata dintr-un pre-filtru si filtru HEPA ce poate fi spalat. Acesta prezinta trei straturi care au capacitatea de a elimina particulele de praf, polen, scame etc.

Agentul frigorific utilizat in instalatie este R134a si face parte din grupa glimerilor lucrand la presiuni si temperaturi ridicate, fara sa fie nevoie de un compresor de capacitate mare. Dupa achizitionarea aparatului, va trebui ca in cel mult 24 de ore de la primire sa porniti aparatul pentru a permite agentului frigorific sa se acumuleze de pe circuit in compresor. In caz contrar, compresorul se poate deteriora din cauza canitatii nepotrivite de agent frigorific, iar in astfel de cazuri, producatorii nu ofera garantie.

Dimensiunile aparatului sunt de 23.8 cm lungime, 35 cm latime si 51 cm inaltime, avand o greutate de 10.5 kg.

Descopera oferta actuala!

Prin urmare, dezumidificatorul Heinner HDU-M10 este un aparat potrivit pentru restabilirea nivelului de umiditate optim facand fata cu succes oricaror conditii. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere inspirata optand pentru acest model si sustin ca extrage foarte bine umiditatea din aer, este usor de setat si foarte practic. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu