Dezumidificator Turbionaire EPI 12 | Review si Pareri pertinente

Turbionaire EPI 12 este un dezumidificator casnic al carui scop este acela de a elimina eficient umiditatea excesiva din locuinta si de a imbunatati calitatea aerului, pentru un mediu mai curat si mai sanatos. Este o solutie optima la o problema majora, care v-ar putea crea disconfort in locuinta sau chiar v-ar putea pune sanatatea in pericol. Dar, mai inta, va propunem sa aflati mai multe informatii utile pentru a va putea forma o parere cat mai obiectiva.

Dezumidificatorul Turbionaire EPI 12 este un model ergonomic potrivit pentru uz casnic, dar si pentru birouri, subsoluri, spatii tehnice, garaje si asa mai departe. Are capacitatea de a elimina pana la 12 litri de apa in 24 de ore, regland nivelul de umiditate din aer. Totodata, gratie senzorilor implementati, aparatul poate detecta in timp real nivelul umiditatii din aer si poate porni automat. In acest fel, veti fi siguri ca aparatul va putea controla in permanenta nivelul de umezeala in casa si nu veti avea surprize neplacute.

Pentru o monitorizare mai facila a nivelului de umiditate din aer, puteti verifica parametrii respectivi analizand culoarea de la nivelul aparatului. Astfel, culoarea albastra semnifica un nivel de umiditate mai mic de%, culoarea verde un nivel cuprins intre 45-65%, iar culoarea rosie un nivel de peste 65%. Valoarea optima este cuprinsa intre 45-65%. Mai mult decat atat, cu ajutorul panoului de control puteti regla nivelul de umiditate pe care doriti sa il atinga, puteti regla cele doua trepte ale ventilatorului, puteti seta durata de functionare – timer ori puteti alege modul de dezumidificare dorit – auto, continuu sau sleep. Modul sleep este excelent pentru a fi activat pe parcursul noptii fiindca asigura un mod de operare foarte silentios. In plus, ca cei  mici sa nu deregleze aparatul, puteti activa functia child lock.

Totodata, puteti folosi dezumidificatorul si pentru uscarea mai rapida a hainelor. Astfel, in sezonul rece uscatul hainelor nu va mai fi o provocare, in doar cateva ore acestea vor fi pregatite pentru a fi depozitate in dulap. Functia Auto restart are capacitatea de a salva setarile, iar in cazul unei pene de curent, isi va relua activitatea automat.

Turbionaire EPI 12 prezinta un flux al aerului de pana la 120 mc/h o capacitate de dezumidificare zilnica de 12 litri, putand fi o solutie optima pentru incaperi cu suprafata de pana la 26 mp. Condensul este colectat intr-un rezervor cu capacitatea de 2 litri, iar in momentul in care acesta se umple veti fi avertizati ca trebuie golid, timp in care aparatul se va deconecta automat prevenind astfel eventuale  neplaceri.

Aparatul presupune urmatorul mod de functionare: aerul din incapere este absorbit prin partea din fata cu ajutorul ventilatorului si este trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperaturi reduse. Agentul frigorific cu temperautri reduse ce circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste radiatorul care la randul lui raceste aerul care circula prin exteriorul radiatorului producandu-se astfel fenomenul de condent. Aerul eliberat ulterior va avea cu 2-3 grade Celsius mai mult decat in momentul in cat a fost captat.

Un alt aspect important de stiut se refera la posbilitatea de a il transporta cu usurinta dintr-un loc in altul gratie manerului de transport, dar si a rolelor din dotare. Astfel, il veti putea folosi, pe rand, in mai mute incaperi.

Agentul frigorific utilizat este R290 si face parte din grupa glimerilor lucrand la presiuni si temperaturi mari fara sa fie necesar un compresor cu capacitate mare. Dupa achizitionarea aparatului, va trebui pornit in cel mult 24 de ore pentru a permite agentului frigorific sa se acumuleze de pe circuit in compresor. In cazul in care nu faceti acest lucru, compresor s-ar putea deteriora din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific, iar producatorii nu ofera garantie.

In plus, un alt avantaj cu care vine la pachet se refera si la modul silentios de operare, pe cea mai puternica treapta de putere inregistrand doar 38 dB. Dimensiunile produsului sunt de 22 cm lungime, 25.5 cm latime si 44.5 cm inaltime, avand o greutate de 10 kg.

Descopera oferta actuala!

In concluzie, Turbionaire EPI 12 poate fi o solutie excelenta pentru o problema semnificativa, restabilind cu succes nivelul optim de umezeala din locuinta. Clientii actuali sunt foarte multumiti de aparat si sustin ca intr-un timp foarte scurt a reusit sa adune multa apa in recipient, este foarte silentios si usor de setat. Au declarat ca in ansamblu se descurca excelent. motiv pentru care il recomanda si altor utilizatori, apreciind raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Lasă un comentariu