Dezumidificator de aer Turbionaire Smart 12 Review si Pareri pertinente

0
(0)

Turbionaire Smart 12 este un dezumidificator casnic care va poate scapa cu usurinta de umiditatea excesiva care poate crea probleme atat in locuinta, cat si pentru sanatatea membrilor familiei. Poate fi amplasat in diferite pturi de incaperi precum dormitoare, camere de zi, bai, bucatarii, pivnite, birouri si asa mai departe.

Dezumidificatorul de aer Turbionaire Smart 12 face parte din gama 2018 a producatorului Turbionaire si respecta cele mai inalte standarde. Este un dispozitiv portabil pe care il puteti muta foarte usor dintr-un loc in altul. Beneficiaza si de constructie compacta, maner rabatabil ce faciliteaza transportul.

In zona superioara, regasiti panoul de control dotat cu ecran LCD prin intermediul caruia puteti porni/opri aparatul, veti putea verifica nivelul umiditatii din aer si realiza setarile dorite. Panoul de control include sase taaste cu semnalizari cu diode luminescente colorate prin intermediul carora puteti activa timer-ul pentru pornirea automata in intervalul 1-24 de ore, tasta elice pentru controlarea vitezei de ventilare, tasta grafic procentual pentru selectarea nivelului de umiditate, tasta mode pentru activarea modului de functionare continuu sau automat. Tasta Dryer permite activarea functiei de uscare a rufelor. Indicatorul Defrost arata cand functia de dezghetare s-a activat automat. Functia Restart implica reluarea activitatii dupa o pana de curent.

Aparatul functioneaza in urmatorul mod: absoarbe aerul cu ajutorul ventilatorului integrat, care este trecut peste un radiator cu aripioare cu temperaturi scazute, iar umiditatea extrasa este transformata in apa si colectata intr-un rezervor cu capacitatea de 1.8 litri. Aerul elimnat ulterior va avea cu 1-2 grade Celsius mai mult.

Cand aparatul este folosit in incaperi cu temperaturi mai mici, va porni automat functia de dezghetare automata. Gheata acumulata pe aripioarele radiatorului va fi topita si colectata in acelasi recipient de condens. Recipientul prezinta un plutitor ce va declansa semnalizarea sonora atunci cand se umple cu apa. Exista si posibilitatea de a conecta un furtun direct la scurgere in situatia in care doriti sa functioneze neintrerupt.

Capacitatea de dezumidificare la 35 de grade Celsius si 80%/24h este de 12 litri fara higrostat, avand capacitatea de normaliza suprafata unei incaperi de pana la 17 mp. Debitul de aer ventilat cu doua viteze este de cel mult 100 mc/h, trecand prin aparat de aproximativ 57 de ori pe zi. De asemenea, asigura si un mod de operare silentios, inregistrand maxim 43 dB.

Referitor la eficienta energetica, aparatul face parte din clasa A, irnegistrand maxim 240 W/h. Beneficiind de un senzor cu higrostat, puteti controla oricand doriti umiditatea din aer. Atunci cand valoarea este depasita, aparatul porneste automat. Iar cand nivelul dorit este atins, se deconecteaza automat. Este indicat sa folositi dezumidificatorul in incaperi cu temperaturi cuprinse intre 5-35 de grade Celsius avand un domeniu de functionare de 30-80% u.r.

Dezumidificatorul Turbionaire Smart 12 este prevazut cu filtru HEPA ce distruge particulele de praf, polen si scame. Este o solutie potrivita pentru cei care se confrunta cu alergii sau alte probleme respiratorii.

Agentul frigorific utilizat este R134a si face parte din grupa glimerilor putand lucra la presiuni si temperaturi inalte, fara sa fie nevoie de un compresor de capacitate mare. Porniti aparatul in maxim 24 de ore dupa achizitie, permite a permite agentului frigorific sa se acumuleze in compresor. Daca omiteti acest aspect, riscati sa deteriorati compresorull, iar in acest caz producatorii nu ofera garantie.

Dimensiunile dezumidificatorului sunt de 29.6 cm lungime, 21.7 cm latime si 41.6 cm inaltime, alaturi de o greutate de 9.5 kg.

Descopera oferta actuala!

Prin urmare, dezumidificatorul Turbionaire Smart 12 este un aparat bun care elimina rapid umiditatea din locuinta asigurand un mediu mai curat si mai sanatos. Clientii sunt multumiti de performantele acestuia si confirma ca isi face treaba excelent. Totodata, este practic si usor de folosit, utilizandu-l chiar si pentru uscarea rufelor. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu