Dezumidificator SHARP P20E Review si Pareri obiective

0
(0)

SHARP P20E este un dezumidificator casnic practic si eficient, care poate acoperi si suprafete mai mari, asigurand un mediu mai sanatos pentru intreaga familie. Tine la distanta umiditatea excesiva si problemele care pot aparea in urma sa. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Dezumidificatorul SHARP P20E include in partea de sus panoul de control prin intermediul caruia puteti verifica nivelul actual al umiditatii din aer, respectiv veti putea regla nivelul la care doriti sa ajunga, dar si activa functiile auxiliare. Capacitatea de dezumidificare ajunge la 20 de litri pe zi, putand face fata unei incaperi cu suprafata de pana la 48 de mp. De asemenea, include un rezervor ce ofera o capacitate de pana la 3.8 litri.

Totodata, include o serie de functii utile precum cea de repornire automata care in cazul unei pene de curent, apartul isi poate relua automat activitatea. De asemenea, functia timer permite presetarea activitatii pe intervale orare. Functia auto-dezghetare este utila atunci cand aparatul este folosit in camere neincalzite, dezghetand gheata formata pe aripioarele ventilatorului intai.

Dezumidificatorul functioneaza in urmatorul fel: retine cu ajutorul ventilatorului aerul umed, care este trecut peste radiatorul cu aripioare ce are temperatura scazuta. Agentul frigorific cu temperatura redusa ce circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste aerul ce circula in exteriorul radiatorului, producandu-se astfel fenomentul de condens. Umiditatea obitnuta este colectata in recipient, iar aerul eliberat ulterior are o temperatura cu 2-3 grade Celsius mai mare.

Agentul frigorific utilizat este R290 si are impact zero asupra mediului inconjurator. Face parte din grupa glimerilor putand lucru astfel la presiuni si temperaturi ridicate fara sa fie nevoie de un compresor cu capacitate mare. Dupa achizitionarea aparatului, va trebui sa il puneti in functiune in maxim 24 de ore. In acest fel, agentul frigorific se va acumula de pe circuit in compresor. Daca nu veti face acest lucru, compresorul se poate deteriora din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific, iar producatorii nu ofera garantie in acest caz.

Modelul in discutie masoara 25.9 cm lungime, 35.5 cm latime si 56.7 cm inaltime. In plus, trebuie sa stiti ca il puteti folosi in orice fel de incaperi, iar gratie rotilor de transport din dotare va fi foarte usor de mutat dintr-un loc in altul.

Descopera oferta actuala!

Asadar, daca sunteti in cautarea unui dezumidificator casnic care sa poate acoperi si suprafete mai mari, SHARP P20E ar putea fi o varianta de luat in considerare. Cumparatorii sunt in general multumiti de modul in care aparatul isi face treaba si sustin ca extrage bine umiditate, este usor de setat, dar si de mutat dintr-un loc in altul. Dupa parerea lor, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu