Dezumidificator SHARP P16E Review si Pareri

0
(0)

SHARP P16E este un dezumidificator de aer eficient care reuseste sa elimine umiditatea excesiva oferind un mediu mai curat si mai sanatos. Poate fi o alegere inspriata, dar nu inainte de a afla toate detaliile necesare pentru a va putea forma o parere obiectiva.

Dezumidificatorul SHARP P16E prezinta o constructie special gandita pentru a ocupa cat mai putin spatiu in locuinta. In zona superioara, se afla panoul de control prin intermediul caruia puteti verifica nivelul umiditatii din aer, dar veti putea realiza si setarile dorite. De asemenea, include afisaj LED alb cu pictorgrame pentru o intelegere mai usoara.

Capacitatea de dezumidificare pe parcursul unei zile este de 16 litri putand face fata unei suprafete generoase de pana la 48 mp. Aparatul este prevazut cu un rezervor unde este colectata toata umezeala adunata din aer, ce ofera o capacitate de 3.8 litri.

Cu functia de oprire automata, aparatul isi intrerupe automat activitatea atunci cand rezervorul de apa se umple cu condens. Functia timer permite presetarea aparatului pentru a functiona un anumit interval de timp. Cu functia de auto dezghetare, aparatul va putea fi folosit si in camere neincalzite. Mai mult decat atat, rotile de transport va permit sa mutati dezumidificatorul foarte usor dintr-o camera in alta.

Dezumidificatorul SHARP P16E presupune urmatorul mod de functionare: aerul umed este captat cu ajutorul ventilatorului din dotare, care este trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperatura redusa. Agentul frigorific cu temperatura scazuta care circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste aerul care circula in exteriorul radiatorului, rezultand astfel fenomenul de condens. Umiditatea respectiva va fi colectata in rezervorul din dotare ce ofera o capacitate de 2 litri. Aerul eliberat mai apoi va avea o temperatura cu 2-3 grade Celsius mai mare.

Agentul frigorific folosit este R290 avand impact zero asupra mediului inconjurator. Acesta face parte din grupa glimerilor putand lucra la presiuni si temperaturi mari nefiind necesar un compresor de capacitate mare. Dupa ce ati achizitionat acest aparat, va trebui sa il puneti in functiune in maxim 24 de ore. Astfel, ii veti permite agentului frigorific sa se acumuleze de pe circuit in compresor. Daca nu aveti in vedere acest lucru, riscati sa deteriorati compresorul din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific, iar in acest caz, producatorii nu ofera garantie.

Descopera oferta actuala!

Dimensiunile dezumidificatorului sunt de 25.9 cm lungime, 35.5 cm latime si 56.7 cm inaltime.

In concluzie, daca sunteti in cautarea unui dezumidificator casnic pentru suprafete mai mari SHARP P16E ar putea fi o alegere interesanta. Cumparatorii sunt foarte multumiti de performantele acestuia si declara ca extrage eficient umiditatea, timp in care este usor de setat si de utilizat. Dupa parerea lor, au facut o alegere buna al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu