Dezumidificator Turbionaire Smart 10 Eco | Review si Pareri pertinente

0
(0)

Turbionaire Smart 10 Eco este un dispozitiv eficient care va poate scapa de problema umiditatii excesive din locuinta, asigurand un mediu mai curat si mai sanatos pentru intreaga familie. In plus, este un dispozitiv portabil, echipat cu roti de transport, ceea ce il face foarte usor de mutat si de transportat dintr-o camera in alta.

Dezumidificatorul Turbionaire Smart 10 Eco este un aparat care are capacitatea de a monitoriza umiditatea din locuinta si de a pastra un nivel optim care sa nu va creeze pe termen lung probleme de sanatate sau chiar disconfort in casa. In zona superioara, beneficiaza de un panoul de control prin intermediul caruia puteti monitoriza nivelul de umiditate din locuinta, puteti regla valoarea la caredoriti sa se ajunga, precum puteti seta si modul de functionare, respectiv puteti activa functiile auxiliare. Interfata acestuia este foarte intuitiva, iar toate setarile pe care doriti sa le realizati sunt usor de efectuat.

Turbionaire Smart 10 Eco pareri

Poate fi folosit pentru orice tip de incaperi de la dormitoare, living-uri, bai pana la bucatarii, birouri, spatii tehnice, subsoluri si asa mai departe, volumul de aer recirculat fiind de 80 mc/h. Totodata, produsul in discutie are capacitatea de a elimina pana l 10 litri de apa in doar 24 de ore.

Rezervorul de apa prevazut cu indicator de nivel ofera o capacitate suficient de mare de 1.8 litri, se afla in partea din spate si este foarte usor de detasat pentru a fi curatat. Fiind prevazut cu un senzor special, in momentul in care rezevorul se umple cu apa, aparatul se va deconecta automat, atentionandu-va sonor. Pe de alta parte, daca doriti ca aparatul sa functioneze continuu, fara sa mai fie supravegheat, aveti posibilitatea de a conecta un furtun astfel ca apa va fi eliminata direct in canalizare.

Turbionaire Smart 10 Eco review

Aparatul poate fi setat pentru a functiona continuu sau automat. Pentru functionarea automata, acesta a fost prevazut cu senzori avansati care au capacitatea de a identifica  nivelul de umiditate din locuinta, iar in momentul in care valoarea setata este depasita, aparatul porneste automat, iar dupa ce atinge valoarea dorita se deconecteaza singur. Functia Timer permite presetarea activitatii aparatului pentru a alege durata de functionare a acestuia. In plus, activand modul de functionare continuu, va poate ajuta sa uscati mai rapid hainele.

Filtrul din dotare are capacitatea de a retine particulele nocive din aer, purificand astfel aerul. Acesta poate fi detasat cu usurinta si poate fi spalat astfel incat sa ii asigurati performante constante in timp.

Turbionaire Smart 10 Eco este un model de dezumidificator electric care poate face fata unei suprafete de aproximativ 31 mp. Totodata, presupune si un mod de functionare silentios, astfel ca pe cea mai puternica treapta inregistreaza 40 dB.

Agentul frigorific folosit in instalatie pentru acest aparart este R290 si face parte din grupa glimerilor, lucrand la presiuni si temperaturi ridicate, fara sa fie necesar un compresor de capacitate mare. Dupa ce ati primit aparatul, va trebui sa il porniti in amxim 24 de ore pentru a permite agnetului frigorific sa se acumuleze de pe circuit in compreosr. In cazul in care nu faceti acest lucur, riscati sa deteriorati compresorul, iar producatorii nu ofera garantie.

Dezumidificatorul Turbionaire functioneaza in urmatorul fel: absoarbe aerul umed din camera cu ajutorul ventilatorului integrat pe care il trece peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperaturi scazute. Agentul frigorific cu temperaturi scazute care circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste radiatorul, care la randul sau, raceste aerul care cirucla in exteirorul radiatorului, rezultand astfel fenomenul de condens. Aerul eliberat ulterior in locuinta va avea o temperatura cu 1-2 grade Celsius mai mare.

Dimensiunile produsului sunt de 29.6 cm lungime, 21.7 cm latime si 41.6 cm inaltime, avand o greutate de 10 kg.

Descopera oferta actuala!

In concluzie, dezumidificatorul Turbionaire Smart 10 Eco este un aparat care se descurca eficient, ce poate face fata cu succes si unor camere mai spatioase, asigurand tot confortul de care utilizatorul are nevoie. Clientii a caror numar nu este unul mic sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca isi face treaba uimitor de bine. Extrage apa destul de repede si foarte eficient, este usor de setat si il pot muta cu usurinta dintr-un loc in altul. Il recomanda cu incredere si altor utilizator apreciind raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu