Dezumidificator si purificator AlecoAir D22 PURIFY | Review si Recomandari

AlecoAir D22 PURIFY este un model 2 in 1 care are capacitatea de a dezumidifica , dar si de a purifica eficient aerului, mentinand un mediu mai curat si mai sanatos pentru tine si intreaga familie. Umiditatea excesiva poate crea probleme serioase de sanatate, iar de pe alta parte, poate crea neplaceri si in locuinta. Este timpul sa gasiti o solutie eficienta pentru a va simti mai confortabil si in siguranta in confortul propriului camin.

Dezumidificatorul si purificatorul AlecoAir D22 PURIFY este un dispozitiv pe care il puteti folosi in orice fel de incaperi de la camere, bucatarii, pivnite pana la spalatorii, sali de sport, birouri, restaurante si asa mai departe. Modul de extractie al aerului poluat si umed se realizeaza prin partea din spate a dispozitivului, in timp ce in partea superioara beneficiaza de o grila unde este refulat aerul filtrat. Beneficiaza de o constructie compacta si ofera o portabilitate foarte buna gratie celor patru role de transport, dar si a manerului integrat.

In zona superioara, se afla display-ul digital cu ecran LED ce afiseaza nivelul umiditatii relative din incapere, dar si nivelul umiditatii setat, permite reglarea nivelului de umiditate si activarea functiilor speciale. Functia timer permite presetarea activitatii aparatului pana la maxim 24 de ore, functia Swing activeaza miscarile automate a clapei de evacuare a aerului. Functia de ionizare activeaza purificarea suplimentara a aerului prin ionizare posibila cu ajutorul filtrului HEPA. Functia Drying presupune autocuratarea aparatului. De asemenea, pune la dispozitie si modul de functionare nocturn ce asigura un mod de funcitonare silentios. In plus, este prezenta si functia de uscare a rufelor, extrem de utila si practica in sezonul rece pentru cei ce nu dispun de spatiu special pentru a intinde si usca rufele.

AlecoAir D22 PURIFY review

Indicatorul Thank Full arata momentul in care nivelul de condens din rezervor este maxim, adica rezervorul din dotare trebuie golit. Pe de alta parte, daca doriti sa functioneze continuu si nesupravegheat, trebuie sa stiti ca puteti conecta aparatul direct la canalizare pentru a elimina condensul.

Dezumidificatorul AlecoAir functioneaza in urmatorul fel: aerul din incapere este absorbit prin partea din fata cu ajutorul ventilatorului si este trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperaturi reduse. Agentul frigorific cu temperautri reduse ce circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste radiatorul care la randul lui raceste aerul care circula prin exteriorul radiatorului producandu-se astfel fenomenul de condent. Aerul eliberat ulterior va avea cu 2-3 grade Celsius mai mult decat in momentul in cat a fost captat.

In situatia in care doriti sa folosiit aparatul in incaperi cu temperaturi mai mici de 12 grade Celsius, trebuie sa stiti ca acesta integreaza o functie esentiala, aceea de dezghetare automata. Astfel, daca se va forma un stat de gheata pe condensator, aparatul va detecta si il va indeparta.

AlecoAir D22 PURIFY prezinta o capacitate maxima de dezumidificare de 22 litri in decursul a 24 de ore la 30 grade Celsius si 80% RH si de 13 litri in 24 de ore la 27 de grade Celsius si 60% RH. Poate normaliza umiditatea dintr-o incapere cu suprafata de maxim 40-45 mp. Debitul de aer ventilat de aparat este de maxim 155 mc/h, astfel ca aerul circulat de aparat la o incapere cu suprpafata de 45 mp si o inaltime de 2.5 metri trece prin aparat in decursul unei zile de aproximativ 30 de ori.

Descopera oferta actuala!

In ceea ce priveste eficienta energetica, modelul in discutie este incadrat in clasa A, inregistrand un consum maxim de 245 W. Dispune de un senzor cu higrostat reglabil ce permite controlul permanent al umiditatii din aer. Astfel, depasirea valorii setate conduce la pornirea automata a aparatului. In momentul in care valoarea setata este atinsa, aparatul se deconecteaza automat.

Asa cum mentionam anterior, AlecoAir D22 PURIFY beneficiaza si de functie de auto-curatare ce impiedica acumularea mucegaiului si a mizeriei in interiorul aparatului. Aceasta functie este ideala daca nu folositi aparatul o perioada mai mare de timp. In plus, aparatul poate fi folosit in incaperi cu temperaturi cuprinse intre 5-32 de grade Celsius cu domeniul de functionare intre 30-80% u.r.

Instalatia de filtare include doua sisteme de filtare si anume: un pre-filtru ce atrage particulele de praf si par de animale, umrat de un filtru HEPA cu acoperire PPT ce retine chiar si cee mai fine particule de praf. Mai mult decat atat, tratamentul PPT contine o componenta activa antimicrobiana ce impiedica dezvoltarea bacteriilor ce conduc la aparitia mucegaiului si a mirosurilor neplacute.

 AlecoAir D22 PURIFY pareri

Agentul frigorific utilizat este R290 si face parte din grupa glimerilor lucrand la presiuni si temperaturi mari fara sa fie necesar un compresor cu capacitate mare. Dupa achizitionarea aparatului, va trebui pornit in cel mult 24 de ore pentru a permite agentului frigorific sa se acumuleze de pe circuit in compresor. In cazul in care nu faceti acest lucru, compresor s-ar putea deteriora din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific, iar producatorii nu ofera garantie.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 36 cm lungime, 24.2 cm latime si 54.8 cm inaltime, avand o greutate de 15.3 kg.

Verifica si alta oferta!

Asadar, AlecoAir D22 PURIFY este un model care se descurca foarte bine, iar acest lucru este dovedit si de recenziile pozitive primite din partea cumparatorilor a caror numar nu este unul mic. Acestia sustin ca inca dupa primele ore de functionare, aparatul si-a dovedit eficienta, iar multi dintre ei sunt incantati si de existenta functiei de uscare a rufelor. Il pot transporta usor dintr-un loc in altul, panoul de control este intuitiv, iar aparatul functioneaza exceptional. Il recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

Lasă un comentariu