Dezumidificator Turbionaire SENSO 25 Review si Pareri pertinente

0
(0)

Turbionaire SENSO 25 este un dezumidificator casnic ce poate restabili cu succes nivelul de umiditate in locuinta aducandu-l la valorile normale. Nu este o noutate faptul ca umiditatea crescuta va poate pune sanatatea in pericol, dar si locuinta, aparitia bacteriilor si mucegaiului fiind doar la un pas. De aceea, in cele mai multe situatii, un dezumidificator bun poate face diferenta si va putea restabili confortul locuintei.

Dezumidificatorul Turbionaire SENSO 25 include in zona superioara panoul de control prin intermediul caruia puteti monitoriza nivelul umiditatii din casa si veti putea seta nivelul umiditatii dorite, dar si activa functiile auxiliare. Cu ajutorul functiei Wi-fi si a aplicatiei mobile, Smart Life, puteti controla dispozitivul direct de pe telefon. Astfel, veti putea verifica umiditatea de la distanta si realiza toate setarile dorite.

Functia auto restart permite aparatului sa isi reia activitatea dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.

Functia Timer permite presetarea activitatii aparatului pentru un anumit interval de timp. Functia de blocare utilizare copii dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla dispozitivul.

Functia de dezghetare automata este utila atunci cand folositi aparatul in spatii neincalzite. Aceasta va topi gheata de pe ventilator inainte ca dispozitivul sa isi inceapa treaba.

Activand modul continuu de functionare, veti putea folosi aparatul chiar si pentru a usca mai rapid rufele.

Dezumidificatorul Turbionaire SENSO 25 functioneaza in urmatorul mod: capteaza aerul umed cu ajutorul ventilatorului din dotare, care este trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperatura redusa. Agentul frigorific cu temperatura scazuta ce circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste aerul care circula in exteriorul radiatorului, rezultand astfel fenomenul de condens. Umiditatea rezultata va fi colectata in rezervorul din dotare. Aerul eliberat mai apoi are o temperatura cu 2-3 grade Celsius mai mare.

Capacitatea de dezumidificare zilnica este de 25 de litri, fluxul de aer inregistrat fiind de 180 mc/h. Este un model care poate face fata unei suprafete de pana la 38 mp, include un rezeror de apa cu capacitatea de 4 litri si pune la dispozitie doua trepte de viteza.

Agentul frigorific utilizat este R290 care are impact zero asupra mediului inconjurator si face parte din grupa glimerilor, lucrand la presiuni si temperaturi ridicate, fara sa fie nevoie de un compresor de capacitate mare. Dupa achizitionarea acestui aparat, va trebui sa il puneti in functiune in maxim 24 de ore pentru a permite agentului frigorific sa se acumuleze de pe circuit in compresor. Daca nu veti face acest lucru, riscati sa defectati compresorul din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific, iar in aceasta situatie, producatorii nu ofera garantie.

Mai mult decat atat, puteti folosi dezumidificatorul in mai multe incaperi. Beneficiaza de un maner ergonomic si role de transport care vor face ca mutarea acestuia sa fie facila.

Dimensiunile aparatului sunt de 34.3 cm lungime, 23.7 cm latime si 57 cm inaltime, avand o greutate de 14.6 kg.

Descopera oferta actuala!

In concluzie, Turbionaire SENSO 25 este un dezumidificator casnic foarte bun care poate normaliza intr-un timp destul de scurt nivelul umiditatii din locuinta. Cumparatorii s-au declarat multumiti de acest aparat, iar numarul lor nu este unul deloc mic. S-a dovedit a fi foarte eficient, este usor de controlat inclusiv de pe telefon si este usor de transportat. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu