Dezumidificator si Purificator de aer TROTEC TTK 27 HEPA Review si Pareri

0
(0)

TROTEC TTK 27 HEPA este un model 2 in 1 care poate fi folosit atat pe post de dezumidificator, cat si pe post de purificator. Include sistem de filtrare performant si asigura un mediu mai curat intregii familii.

Dezumidificatorul TROTEC TTK 27 HEPA prezinta o capacitate de absorbtie de 12 litri si poate face fata unei suprafete de pana la 15 mp. In partea de sus, regasim panoul de control prin intermediul caruia puteti verifica umiditatea din locuinta, puteti seta nivelul de umiditate dorit, respectiv puteti activa functiile auxiliare.

Purificarea aerului este realizata cu ajutorul pre-filtrului lavabil ca retine particulele mari si filtrul HEPA care capteaza 95% dintre particulele poluante mai mari de 0.3 microni cum ar fi sporii de mucegai, particulele de praf, vopsea, alergeni si asa mai departe.

Senzorii digitali Air-Quality inregistreaza nivelul de umiditate din aer, iar prin intermediul indicatorilor color puteti verifica nivelul de umiditate. Culoarea albastra semnalizeaza o umiditate mai mica de 50%, culoarea verde umiditate intre 50-70%, iar culoarea rosie peste 70%.

O functie foarte utila si apreciata este cea de uscare a rufelor. Cu ajutorul acesteia puteti usca rufele mai usor, in doar cateva ore, chiar si in sezonul rece.

Functia sleep asigura un mod de operare silentios, in timp ce indicatorii luminosi se vor stinge. Functia de temporizare permite presetarea activitatii aparatului pentru a functiona intr-un interval de timp de 1-24 de ore.

Protectia la preaplin face ca aparatul sa se deconecteze automat in momentul in carfe rezervorul se umple cu apa. Rezervorul din dotare are o capacitate de 2.5 litri.

Descopera oferta actuala!

Dezumidificatorul Trotec functioneaza in felul urmator: capteaza aerul umed cu ajutorul ventilatorului din dotare, care este trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperatura redusa. Agentul frigorific cu temperatura scazuta ce circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste aerul care circula in exteriorul radiatorului, rezultand astfel fenomenul de condens. Umiditatea care rezulta va fi colectata in rezervorul din dotare. Aerul eliberat mai apoi are o temperatura cu 2-3 grade Celsius mai mare.

Agentul frigorific utilizat este R290 care are impact zero asupra mediului inconjurator si face parte din grupa glimerilor, lucrand la presiuni si temperaturi ridicate, fara sa fie necesar un compresor de capacitate mare. Dupa achizitionarea acestui aparat, va trebui sa il puneti in functiune in cel mult 24 de ore pentru a permite agentului frigorific sa se acumuleze de pe circuit in compresor. Daca nu veti face acest lucru, riscati sa defectati compresorul din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific, iar in aceasta situatie, producatorii nu ofera garantie.

Acest model masoara 24.5 cm lungime, 24.5 cm latime si 50 cm inaltime, avand o greutate de 9.5 kg.

Verifica si alta oferta!

Prin urmare, TROTEC TTK 27 HEPA este un dezumidificator casnic bun care poate fi folosit cu succes si pe post de purificator. Cumparatorii actuali sunt mulumiti de acest aparat si declara ca au facut o alegere potrivita nevoilor sale. Elimina rapid umiditatea din locuinta, nu cosuma multa energie electrica si il folosesc excelent si pentru uscarea rufelor. Sunt de parere ca este un produs de calitate al carui raport calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu