Dezumidificator Turbionaire EPI 12 WIFI Review si Pareri pertinente

0
(0)

Turbionaire EPI 12 WIFI este un dezumidificator casnic care va poate ajuta sa tineti sub control umiditatea ridicata ce v-ar putea crea probleme importante. Este o solutie practica si, fara indoiala, foarte eficienta despre care vom discutam astazi pe larg, in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Dezumidificatorul Turbionaire EPI 12 WIFI prezinta o constructie special gandita pentru a ocupa cat mai putin spatiu de depozitare. In zona superioara, se afla panoul de control prin intermediul caruia puteti verifica nivelul umiditatii aerului, puteti regla nivelul la care doriti sa ajunga, dar puteti activa si functiile suplimentare. Ofera o interfata intuitiva si este foarte usor de utilizat. In plus, include si niste LED-uri luminoase care se vor colora in functie de calitatea aerului. Albastru inseamna o umiditate mai mica de 45%, verde o umiditate intre 45-65%, iar rosu o umiditate de peste 65%.

Modelul in discutie are capacitatea de a elimina pana la 12 litri de apa in doar 24 de ore. Este potrivit pentru dormitoare, camere de zi, bai, spatii tehnice, subsoluri, garajuri si asa mai departe, volumul de aer circulat atingand 120 mc/h. Ajuta la prevenirea sau combaterea mucegaiului, alergenilor, dar si mirosurile neplacute. Mai mult decat atat, gratie higrostatului integrat, aparatul poate monitoriza in timp real nivelul umiditatii din aer si realiza ajustarile necesare daca este setat in modul Automat.

In acelasi timp, puteti folosi dezumidificatorul si pentru uscarea rufelor sau a textilelor. Trebuie doar sa setati modul de dezumidificare continuu,iar aparatul va va ajuta sa uscati simplu si rapid hainele, chiar si in sezul rece. Gratie functiei Auto Restart, aparatul isi poate relua automat activitatea dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.

Cu functia timer puteti preseta activitatea aparatului pentru a functiona pe un anumit interval de timp. Functia sleep va permite sa folositi aparatul si pe timpul noptii, asigurand un mod de operare silentios, timp in care va dezactiva luminile de pe ecran.  Cu functia Child Lock puteti dezactiva panoul de control pentru ca cei mici sa nu deregleze dispozitivul.

Mai mult decat atat, include functia Wi-fi, ceea ce va permite sa controlati aparatul de la distanta, direct de pe telefon. Astfel, veti putea verifica oricand umiditatea din locuinta, veti putea porni aparatul si realiza toate setarile dorite.

Turbionaire EPI 12 WIFI presupune urmatorul mod de functionare: retine aerul umed cu ajutorul ventilatorului din dotare, care este trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperatura redusa. Agentul frigorific cu temperatura scazuta care circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste aerul care circula in exteriorul radiatorului, de unde rezulta fenomenul de condens. Umiditatea respectiva va fi colectata in rezervorul din dotare. Aerul eliberat mai apoi are o temperatura cu 2-3 grade Celsius mai mare.

Agentul frigorific utilizat este R290 avand impact zero asupra mediului inconjurator. Face parte din grupa glimerilor, lucrand la presiuni si temperaturi ridicate, fara sa fie necesar un compresor de capacitate mare. Dupa achizitionarea acestui aparat, va trebui sa il puneti in functiune in maxim 24 de ore pentru a permite agentului frigorific sa se acumuleze de pe circuit in compresor. Daca nu veti face acest lucru, riscati sa deteriorati compresorul din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific, iar in aceasta situatie, producatorii nu ofera garantie.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 22 cm lungime, 25.5 cm latime si 44.5 cm inaltime, avand o greutate de 10 kg.

Descopera oferta actuala!

Prin urmare, dezumidificatorul Turbionaire EPI 12 WIFI este un aparat excelent pentru uz casnic, ce retine eficient umezeala combatand eventualele probleme cauzate de aceasta. Cumparatorii sunt  multumiti de el si sustin ca este un dispozitiv bun care isi face treaba fara probleme. Tine usor umiditatea sub control, este usor de setat si foarte practic in orice locuinta. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu