Dezumidificator si Purificator TROTEC TTK 99 HEPA Review si Pareri utile

0
(0)

TROTEC TTK 99 HEPA este un aparat 2 in 1 pe care il puteti utiliza atat ca dezumidificator, cat si ca purificator. Acesta poate fi utilizat atat acasa, cat si la birou, asigurand astfel un mediu mai curat si mai sanatos. Daca este o alternativa buna si pentru ceea ce aveti nevoie ramane sa descoperiti in continuare.

Aparatul TROTEC TTK 99 HEPA reuseste sa regleze rapid umiditatea din locuinta, mentinand-o la un nivel optim. Gratie filtrului HEPA si a pre-filtrului lavabil elimina 95% dintre agentii patogeni precum virusuri, bacterii, spori de mucegai, polen, praf fin, alegeni si asa mai departe. Poate face fata unei suprafete de pana la 90 mp.

Totodata, puteti folosi independent functia de purificare, fara a porni compresorul, atunci cand nu este nevoie si de dezumidificare.

Dezumificatorul TROTEC TTK 99 HEPA integreaza un higrostat ce va permite sa controlati umiditatea din aer prin setarea valorii dorite. Senzorii digitali Air-Quality cu indicator Color se modifica in functie de gradul de umiditate. Culaorea albastra inseamna o umiditate de sub 50%, culoarea verde o umiditate cuprinsa intre 50-70% si rosu peste 70%.

De asemenea, include si functia de uscare a rufelor care va va ajuta sa uscati mai rapid si mai bine hainele in sezonul rece. Functia Sleep permite functionarea aparatului si pe timpul noptii, asigurand un mod de operare silentios, timp in care indicatorii luminosi se vor stinge. Functia child lock dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla aparatul. Functia timer permite presetarea aparatului intr-un interval de 1-24 de ore.

Functia de auto-dezghetare este benefica in cazul in care aparatul va fi folosit in spatii neincalzite. Temperatura de lucru recomandata este cuprinsa in intervalul 5-32 de grade Celsius. Capacitatea rezervorului din dotare este de 4 litri. Capacitatea de dezumidificare zilnica este de 31 de litri, iar fluxul de aer inregistrat de 170 mc/h.

Descopera oferta actuala!

Dezumidificator TROTEC TTK 99 HEPA presupune urmatorul mod de functionare: retine aerul umed cu ajutorul ventilatorului din dotare, care este trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperatura redusa. Agentul frigorific cu temperatura scazuta care circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste aerul care circula in exteriorul radiatorului, de unde rezulta fenomenul de condens. Umiditatea respectiva va fi colectata in rezervorul din dotare. Aerul eliberat mai apoi are o temperatura cu 2-3 grade Celsius mai mare.

Totodata, agentul frigorific folosit este R290 si are impact zero asupra mediului inconjurator. Acesta face parte din grupa glimerilor si poate lucra la presiuni si temperaturi mari fara sa fie nevoie de un compresor de capacitate mare. Dupa ce ati achizitionat acest aparat, va trebui sa il puneti in functiune in maxim 24 de ore. Astfel, ii veti permite agentului frigorific sa se acumuleze de pe circuit in compresor. Daca omiteti acest lucru, riscati sa deteriorati compresorul din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific, iar in acest caz, producatorii nu ofera garantie.

Dimensiunile aparatului sunt de 25 cm lungime, 37 cm latime si 58.5 cm inaltime, avand o greutate de 17 kg.

Verifica si alta oferta!

In consecinta, TROTEC TTK 99 HEPA este un dispozitiv 2 in 1 foarte practic – dezumidificator si purificator, care poate imbunatati considerabil calitatea aerului din locuinta. Cumparatorii sunt foarte incantati de beneficiile oferite de acest aparat si confirma faptul ca functioneaza excelent. Este usor de setat, ofera performante excelente atat ca dezumidificator, cat si ca purificator, fiind o solutie practica si pentru cei care se confrunta cu diverse tipuri de alergii. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu