Dezumidificator Ariston DEOS 12 Review si Pareri pertinente

0
(0)

Ariston DEOS 12 este un dezumidificator casnic foarte practic cu ajutorul caruia puteti restabili nivelul optim de umiditate din locuinta. Gratie constructiei bine gandite acesta ocupa putin spatiu de depozitare in locuinta. Dar pentru inceput, va invitam sa urmariti materialul pe care l-am pregatit unde va vom oferi  mai multe informatii utile.

Dezumidificatorul Ariston DEOS 12 include in partea superioara panoul de control prin intermediul caruia puteti verifica nivelul de umiditate din locuinta, respectiv veti seta nivelul dorit si activa functiile din dotare. Pentru o manipulare simpla, include roti de transport.

In momentul in care recipientul de condens se va umple cu apa, unitatea va emite  avertizare si se va deconecta automat. Totodata, aveti posibilitatea de a seta aparatul pentru a functiona automat in functie de nivelul umiditatii alese, dar si continuu, mai ales, atunci cand aveti de uscat rufe.

Dezumidificatorul Ariston DEOS 12 presupune urmatorul mod de operare: retine aerul umed cu ajutorul ventilatorului din dotare, care este trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperatura redusa. Agentul frigorific cu temperatura scazuta care circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste aerul care circula in exteriorul radiatorului, de unde rezulta fenomenul de condens. Umiditatea respectiva va fi colectata in rezervorul din dotare. Aerul eliberat ulterior are o temperatura cu 2-3 grade Celsius mai mare.

Agentul frigorific utilizat este R290 care are impact zero asupra mediului inconjurator. Face parte din grupa glimerilor si poate lucra la presiuni si temperaturi mari fara sa fie necesar un compresor de capacitate mare. Dupa ce ati achizitionat acest aparat, va trebui sa il porniti in maxim 24 de ore. Astfel, ii veti permite agentului frigorific sa se acumuleze de pe circuit in compresor. Daca omiteti acest lucru, riscati sa deteriorati compresorul din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific, iar in acest caz, producatorii nu ofera garantie.

Aparatul include un rezervor cu capacitatea de 2.1 litri, capacitatea de dezumidificare zilnica fiind de 12 litri. In plus, poate face fata unei suprafete de pana la 25 mp. Dimensiunile produsului sunt de 21.5 cm lungime, 32 cm latime si 42 cm inaltime, avand o greutate de 11.6 kg.

Descopera oferta actuala!

Asadar, Ariston DEOS 12 s-a dovedit a fi un dezumidificator casnic bun, marturie fiind review-urile excelente din partea cumparatorilor. Concret, acestia sustin ca aparatul isi face treaba impecabil. Elimina rapid umezeala din casa, este economic si nu produse zgomot deranjant. De asemenea, este usor de setat si poate fi mutat rapid dintr-un loc in altul gratie rolelor de transport din dotare. Astfel, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu