Dezumidificator TESY DHF 10 CEL | Review si Pareri utile

0
(0)

TESY DHF 10 CEL este un dispozitiv potrivit pentru combaterea umiditatii excesive din locuinta si a problemelor aferente, asigurand un mediu mai curat si mai sanatos pentru intreaga familie. Este important sa aveti sub control in permanenta umiditatea din aer si sa va asigurati ca valoarea acesteia se afla in parametri optimi. O umiditate crescuta va poate pune sanatatea in pericol si poate crea neplaceri si in locuinta.

Dezumidificatorul TESY DHF 10 CEL este un model din gama 2016 a producatorului Tesy putand rivaliza cu firme consacrate din domeniu. Este un dispozitiv portabil, pe care il puteti muta cu usurinta dintr-o camera in alta.

In zona superioara, beneficiaza de display LED prin intermediul caruia puteti monitoriza umiditatea din aer, timp in care permite si reglarea nivelului de umiditate din incapere. De asemenea, puteti regla programul de lucru folosind panoul central de control prevazut cu taste acoperite cu o membrana protectoare.

TESY DHF 10 CEL review

Aparatul functioneaza in urmatorul fel: aerul umed este captat folosind ventilatorul integrat in aparat si trecut peste un radiator cu aripioare ce are o temperatura scazuta. Agentul frigorific cu temperatura scazuta care circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste radiatorul, care la randul sau, raceste aerul care circula prin exteriorul radiatorului rezultand astfel fenomenul de condens. Aerul eliberat ulterior va avea o temperatura cu 1-2 grade Celsius mai mare.

Atunci cand este utilizat in spatii neincalzite, de mare folos va fi functia de dezghetare automata. Aceasta va topi depunerile de gheata de pe aripioarele radiatorului, iar apa rezultata va fi colectata in recipientul din dotare care are capacitatea de 2 litri. Aceste rezervor dispune de plutitor cu semnalizare ce opreste automat aparatul atunci cand cuva este plina, prevenind riscul unei inundatii. In plus, va trebui sa extrageti regulat cuva pentru a o dezinfecta cu apa fierbinte.

Daca doriti ca folositi aparatul nesupravegheat si neintrerupt, trebuie sa stiti ca aveti posibilitatea de a conecta un furtun direct la canalizare.

TESY DHF 10 CEL prezinta o capacitate maxima de dezumidificare de 10 litri pe zi, avand capacitatea de a normaliza umiditatea unei incaperi cu suprafata de pana la 40 mp. Debitul maxim de aer ventilat de aparat este de 110 mc/h intr-o singura etapa, astfel ca in decursul a 24 de, aerul circulat intr-o incapere cu suprafata de 15 mp si inaltimea standard de 2.5 metri trece prin aparat de aproximativ 26 de ori. In plus, presupune si un mod de functionare silentios inregistrand cel mult 46 dB.

Modelul in discutie face parte din clasa de eficienta energetica A, inregistrand un consum maxim de 245 W/h. Aparatul prezinta un senzor cu higrostat reglabil oferind controlul permanent asupra nivelului de umiditate. Depasind valoarea setata, aparatul va porni automat pentru a restabili nivelul optim. Odata atinsa valoarea dorita, aparatul se deconecteaza automat.

Se recomanda folosirea dezumidificatorului Tesy in incaperi cu temperaturi cuprinse intre 5-35 grade Celsius cu domeniul de functionare 30-80% u.r. Instalatia de aer include un filtru lavabil pentru praf, polen si alergeni. Filtrul de aer se afla in partea din spate a aparatului si dispune si de indicator la nivelul panoului de control. Este foarte usor de detasat si de curatat. Totodata, functia timer ofera posibilitatea programarii aparatului pentru 24 de ore.

Agentul frigorific utilizat este R134a si face parte din grupa glimerilor care lucreaza la presiuni si temperaturi ridicate fara sa fie nevoie de un compresor cu capacitate mare. Dupa ce ati primit aparatul se recomanda ca in cel mult 24 de ore sa il puneti in functiune pentru a permite agentului frigorific sa se acumuleze in compresor. In cazul in care neglijati acest aspect, riscati sa deteriorati compresorul, iar in acest caz, producatorii nu ofera garantie.

Descopera oferta actuala!

Prin urmare, TESY DHF 10 CEL este o solutie eficienta pentru probleme serioase care va poate ajuta sa scapati in timp util de toata umezeala excesiva din aer. Cumparatorii sunt foarte multumiti de aparat despre care spun ca isi face treaba foarte bine, colectand rapid umezeala, timp in care este usor de folosit, dar si de mutat dintr-o camera in alta.  Sunt incantati de alegerea facuta si de modul in care aparatul isi face treaba, motiv pentru care il recomanda si altor utilizatori si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu