Dezumidificator si purificator aer Inventor Atmosphere XL | Review si Pareri pertinente

0
(0)

Inventor Atmosphere XL este un dispozitiv 2 in 1 care poate tine umiditatea sub control, timp in care purifica aerul oferind un mediu mai curat si mai sanatos pntru intreaga familie. In plus, poate fi folosit in mai multe incaperi, fiind usor de transportat dintr-un loc in altul.

Dezumidificatorul Inventor Atmosphere XL este dotat cu senzor si indicator de calitate al aerului oferind un confort sporit. Scaneaza constant camera si identifica microorganismele din casa, regland constant modul de functionare al aparatului. Totodata, integreaza filtru HEPA de sterilizare si lampa UVC care elimina chiar si cele mai mici microorganisme de ciuperci, virusuri, germeni si asa mai departe, oferind un aer mai curat si purificat. Filtrul de sterilizare HEPA retine in proportie de 97-79% dintre particulele cu dimensiuni de pana la 0.3 microni, indepartand eficient praful, germenii, alergenii si bacteriile din locuinta. In plus, ionizatorul asigura o senzatie placuta de prospetime oferind un mediu mai curat si mai sanatos.

Totodata, aparatul beneficiaza de tehnologia Wi-fi care permite controlarea aparatului direct de pe telefonul mobil. Astfel puteti monitoriza oricand doriti nivelul calitatii aerului si puteti realiza toate setarile dorite.

Fluxul aerului este distribuit in mod uniform in incapere datorita functiei Swing Louver, oferind astfel tot confortul de care aveti nevoie. In plus, functia de uscare a hainelor permite uscarea rapida a hainelor chiar si in sezonul rece, in timp ce funcita sleep asigura un mod de operare silentios pe tot parcursul noptii.

Functia de blocare acces copii dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla aparatul. Functia timer permite presetarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite. Functia de repornire automata presupune reluarea activitatii aparatului dupa o eventuala pana de curent luand in considerare ultimele setari realizate.

In momentul in care rezervorul se umple cu condens, se va activa un semnal sonor, iar aparatul se deconecteaza automat. Rezervorul din dotare ofera o capacitate de 2.9 litri. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 20 de litri.

Aparatul functioneaza in urmatorul fel: aerul umed este captat folosind ventilatorul integrat in aparat si trecut peste un radiator cu aripioare ce are o temperatura scazuta. Agentul frigorific cu temperatura scazuta care circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste radiatorul, care la randul sau, raceste aerul care circula prin exteriorul radiatorului rezultand astfel fenomenul de condens. Aerul eliberat ulterior va avea o temperatura cu 1-2 grade Celsius mai mare.

Agentul frigorific utilizat este R134a si face parte din grupa glimerilor care lucreaza la presiuni si temperaturi ridicate fara sa fie nevoie de un compresor cu capacitate mare. Dupa ce ati primit aparatul se recomanda ca in cel mult 24 de ore sa il puneti in functiune pentru a permite agentului frigorific sa se acumuleze in compresor. In cazul in care neglijati acest aspect, riscati sa deteriorati compresorul, iar in acest caz, producatorii nu ofera garantie.

Dimensiunile aparatului sunt de 36 cm lungime, 26.5 cm latime si 56.9 cm inaltime, avand o greutate de 14.6 kg.

Descopera oferta actuala!

Asadar, Inventor Atmosphere XL  este un dispozitiv extrem de eficient cu ajutorul caruia puteti asigura un mediu curat si sanatos intregii familii. Cumparatorii sunt foarte multumiti de aparat si sustin ca isi face treaba excelent asa cum promite. Il folosesc adesea pentru uscarea rufelor si sunt de parere ca este un ajutor de nadejde si in acest sens. In plus, este usor de setat, chiar si de pe telefonul mobil, fiind astfel o alegere inspirata pentru nevoile sale. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu