Dezumidificator Star-Light DHM-2044WF | Review complet

Star-Light DHM-2044WF este un dezumidificator casnic modern care va poate ajuta sa mentineti umiditatea din casa sub control asigurand un mediu mai curat si mai placut. Indeparteaza umiditatea din locuinta si poate fi un aparat util si in cazul constructiilor noi, ajutand la uscarea zidariei mai rapid. In plus, poate fi folosit in orice fel de incaperi de la dormitoare, bai, living-uri pana la pivnite, spalatorii, bucatarii si asa mai departe. Poate fi transportat cu usurinta dintr-un loc in altul fiind prevazut cu roti de transport.

In zona superioara, beneficiaza de panou digital cu ecran LED ce permite utilizatorului sa porneasca sau sa opreasca aparatul, sa activeze functia timer sau turbo, sa regleze nivelul umiditatii dorit sau sa seteze modul de functionare. Totodata, prin intermediul display-ului puteti monitoriza umiditatea relativa din aer, umiditatea relativa pe care doriti sa o atinga, dar si durata cand este setat temporizatorul. In plus, dispune si de o dioda luminescenta ce indica nivelul ridicat de condens din rezervor. Functia de temporizare poate fi setata pentru maxim 24 de ore.

Star-Light DHM-2044WF face parte din seria Konfort si dispune de o functie suplimentara – cea a luminii LED colorate, amplasata pe carcasa in fata ce semnalizeaza prin codul de culori nivelul de umiditate din locuinta. Culoarea protocalie indica un nivel redus al umiditatii, de sub 50%, culoarea verde indica faptul ca umiditatea este intr-un interval bun de 50-70%, iar culoarea rosie presupune un nivel de umiditate crescut.

Functia de uscare a rufelor este foarte utila in sezonul rece pentru cei care nu au spatiu potrivit pentru uscarea rapida si eficienta a hainelor sau pentru cei care nu dispun de un uscator electric de rufe.

Aparatul presupune urmatorul principiu de functionare: aerul umed este absorbit cu ajutorul ventilatorului incorporat si trecut peste un radiator cu aripioare ce are o temperatura redusa. Agentul frigorific cu temperatura scazuta care circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste radiatorul care la randul sau raceste aerul ce circula prin exteriorul radiatorului determinand astfel fenomenul de condens. Apa rezultata este colectata in rezervorul special, iar aerul eliberat ulterior va avea cu 1-2 grade Celsius mai mult decat in momentul absorbtiei.

Pentru situatiile in care aparatul este folosit in incaperi cu temperaturi mai mici, acesta dispune si de functia de dezghetare automata care vizeaza topirea ghetii in cazul in care se formeaza pe aripioarele radiatorului.

Rezervorul de condent beneficiaza de un plutitor cu semnalizare unde o dioda luminescenta avertizeaza momentul in care recipientul s-a umplut si trebuie golit, ori nu este montat corespunzator. Pe de alta parte, exista si posibilitatea de functionare continua, iar in acest sens, aparatul permite conectarea unui furtun extern de 1/2 toli care va elimina condensul direct la canalizare. Periodic trebuie sa igienizati cuva cu apa fierbinte pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor.

Star-Light DHM-2044WF prezinta o capacitate maxima de dezumidificare la 30 de grade Celsius si 80% / 24h de 20 de litri pe zi fara higrostat, putand normaliza umiditatea unei incaperi cu suprafata de pana la 120 de mp. Capacitatea de dezumidificare la 27 de grade Celsius si 80% / 24h cu higrostat in pasi de 5% este de 14 litri pe zi. Debitul de aer ventilat de aparat cu doua viteze este de maxim 170 mc/h, astfel ca aerul circulat de aparat la o incapere cu suprafata de 120 mp si o inaltime stadandard de 2.5 metr trece prin aparat in cursul zilei de 13 ori.

Dezumidificatorul Star-Light poate fi folosit in incaperi cu temperaturi cuprinse intre 5 si 35 de grade Celsius si umiditate de 30-80% u.r. Se prezinta foarte bine si la capitolul eficienta energetica avand o putere de 440 W si este incadrat in clasa A. Consumul maxim ce poate fi inregistrat este de 300 W/h. Beneficiind de higrostat reglabil veti putea controla in permanenta umiditatea din locuinta. In momentul in care senzorul detecteaza depasirea valorii setate, aparautl va porni automat si va rula pana ce valoarea dorita este atinsa, dupa care se va deconecta automat.

Instalatia de filtare include un pre-filtru de carbon ce neutralizeaza fubum, substantele nocive, mirosurile, gazele si asa mai departe. De asemenea, dispune si de ionizator care contribuie la purificarea aerului.

Agentul frigorific utilizat in instalatie este R290 si face parte din grupa glimerilor, lucrand la presiuni si temperaturi ridicate, fara sa fie nevoie de un compresor de capacitate mare. Dupa achizitionarea aparatului, va trebui sa il porniti in maxim 24 de ore pentru ca agentul frigorific sa se poata acumula de pe circuit in compresor. In cazul in care nu faceti acest lucru, compresorul se poate deteriora din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific in compresor, iar firma producatoare nu ofera garantie.

Dimensiunile dezumidificatorului sunt de 35 cm lungime, 24.5 cm latime si 51 cm inaltime, avand o greutate de 14.6 kg.

Descopera oferta actuala!

Star-Light DHM-2044WF este un dezumidificator casnic eficient, ce poate face fata unor suprafete mari, fiind si foarte apreciat in randul cumparatorilor. Acestia sustin ca isi face treaba excelent, usuca foarte rapid hainele cu el, este usor de folosit si nu au ce sa ii reproseze pana in acest moment. Sunt de parere ca au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este foarte bun.

Lasă un comentariu