Dezumidificator Star-Light DHM-1635WF | Review si Pareri utile

0
(0)

Star-Light DHM-1635WF este un dezumidificator casnic excelent pentru orice sezon al carui scop este de a mentine un nivel de umiditate optim pentru a asigura un mediu sanatos intregii familii. Totodata, poate fi mutat foarte usor dintr-o camera in alta, fiind o solutie excelenta pentru intreaga louinta. In acest sens, beneficiaza de un maner din plastic ergonomic.

Capacitatea maxima de dezumidificare pe care o poate atinge acest model este de 16 litri pe zi. Poate normaliza nivelul de umiditate pentru o incapere cu suprafata de pana la 35 mp. Dispune de sistem de protectie preaplin ce dezactiveaza automat aparatul cand rezervorul se umple cu apa.

Functia de temporizare permite punerea in functiune a aparatului in intervalul orar prestabilit de utilizator. Ofera doua trepte de functionare, cea dintai fiind si cea mai siletnioasa.

Higrostatul permite functionarea automata a aparatului, iar utilizatorul poate seta nivelul de umiditate dorit. Indata depasita valoarea dorita, acesta va porni automat si va restabiliza umiditatea. Dupa ce valoarea setata este atinsa, aparatul se va opri automat.

Functia auto restart face posibila reluarea automata a activitatii aparatului dupa o pana de curent, luand in considerare setarile realizate. Mai mult decat atat, daca doriti ca aparatul sa functioneze continuu si nesupravegheat, aveti posibilitatea de a conecta un furtun care va evacua apa direct in canalizare. Totodata, functia Turbo permite setarea vitezei ventilatorului la o valoare ridicata pentru eliminarea rapida a umiditatii din locuinta.

Apa rezultata este colectata intr-un rezevor cu capacitatea de trei litri. Debitul maxim inregistrat de aparat este de 150 mc/h, iar pentru a funtiona adecvat, temperatura trebuie sa fie cuprinsa intre 5 si 32 de grade Celsius.

Sistemul de filtrare prezitna un filtru lavabil care va retine praful si alte particule nocive. In acelasi timp, dezumidificatorul prezinta o constructie solida, iar design-ul simplu il face usor de integrat in orice decor. In plus, masoara 35 cm lungime, 24.5 cm latime si 51 cm inaltime, cantarind 15 kg.

Mai mult decat atat, aparatul beneficiaza si de tehnologia Wi-fi, ceea ce inseamna ca poate fi controlat direct de pe telefonul mobil, chiar si atunci cand nu sunteti prezenti la domiciliu. In acest fel, veti putea avea un bun control asupra conditiilor din locuinta, prevenind umiditatea excesiva.

Aparatul presupune urmatorul mod de functionare: aerul umed este captat folosind ventilatorul integrat in aparat si trecut peste un radiator cu aripioare ce are o temperatura scazuta. Agentul frigorific cu temperatura scazuta care circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste radiatorul, care la randul sau, raceste aerul care circula prin exteriorul radiatorului rezultand astfel fenomenul de condens. Aerul eliberat ulterior va avea o temperatura cu 1-2 grade Celsius mai mare.

Agentul frigorific folosit este R134a facand parte din grupa glimerilor care lucreaza la presiuni si temperaturi ridicate fara sa fie necesar un compresor cu capacitate mare. Dupa ce ati primit aparatul se recomanda ca in cel mult 24 de ore sa il puneti in functiune pentru a permite agentului frigorific sa se acumuleze in compresor. In cazul in care neglijati acest aspect, riscati sa deteriorati compresorul, iar in acest caz, producatorii nu ofera garantie.

Descopera oferta actuala!

Asadar, dezumidificatorul Star-Light DHM-1635WF este un dispozitiv eficient care poate restabili rapid nivelul de umiditate optim. Cumparatorii s-au declarat multumiti de acest aparat si sustin ca isi face treaba bine, asa cum promite. Colecteaza rapid umiditatea din aer, este usor de setat si poate fi controlat foarte simplu direct de pe telefon. Sunt de parere ca au facut o alegere buna, al carei raport calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu