Dezumidificator Electrolux EXD16DN4W | Review si Recomandari

0
(0)

Electrolux EXD16DN4W este un dezumidificator casnic care are capacitatea de a regla nivelul de umiditate oferind conditiile optime pentru un mediu curat si sanatos. Daca este cea mai inspirata solutie si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuare.

Dezumidificatorul Electrolux EXD16DN4W este un model potrivit pentru spatii generoase, de pana la 44 mp. Prin intermediul display-ului din dotare puteti monitoriza nivelul de umiditate existent in aer, iar pe de alta parte puteri realiza setarile necesare. Capacitatea de dezumidificare in decursul a 24 de ore este de 16 litri. Totodata, beneficiaza de un rezervor cu capacitatea de 3 litri.

Aparatul integreaza filtru de praf care are capacitatea de a retine particulele de praf din aer, eliberand ulterior un aer mai curat. Il puteti gasi in partea din spate, unde il veti putea detasa cu usurinta pentru a il curata periodic. Totodata, poate functiona in spatii cu temperaturi curpinse intre 5 si 35 de grade Celsius.

Functia timer permite programarea activitatii aparatului pentru a functiona pe intervale orare prestabilite, oferind astfel o buna flexibilitate.

Dezumidificator implica urmatorul mod de functionare: aerul umed este captat folosind ventilatorul integrat in aparat si trecut peste un radiator cu aripioare ce are o temperatura scazuta. Agentul frigorific cu temperatura scazuta care circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste radiatorul, care la randul sau, raceste aerul care circula prin exteriorul radiatorului rezultand astfel fenomenul de condens. Aerul eliberat ulterior va avea o temperatura cu 1-2 grade Celsius mai mare.

Agentul frigorific folosit este R290 facand parte din grupa glimerilor care lucreaza la presiuni si temperaturi ridicate fara sa fie necesar un compresor cu capacitate mare. Dupa ce ati primit aparatul se recomanda ca in cel mult 24 de ore sa il puneti in functiune pentru a permite agentului frigorific sa se acumuleze in compresor. In cazul in care neglijati acest aspect, riscati sa deteriorati compresorul, iar in acest caz, producatorii nu ofera garantie.

Descopera oferta actuala!

Asadar, Electrolux EXD16DN4W este un model de dezumidificator destul de simplu din perspectiva dotarilor, dar care isi face treaba eficient, reusind sa elimine umezeala excesiva din aer. Cumparatorii confirma acest lucru si sustin ca aduna foarte multa apa intr-un timp destul de scurt, apreciind modul usor de utilizare. In principiu, nu au ce sa ii reproseze motiv pentru care apreciaza raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu