Dezumidificator Star-Light DHD-2025W | Review si Pareri pertinente

0
(0)

Indiferent de sezon, umiditatea crescuta din aer poate crea neplaceri reale, iar o solutie pentru combaterea  acesteia poate fi dezumidificatorul Star-Light DHD-2025W. Va poate ajuta sa mentineti foarte usor umiditatea in parametrii optimi, fiind util in orice locuinta.

Star-Light DHD-2025W este prevazut in partea superioara cu un panou de control cu o interfata foarte intuitiva ce permite monitorizarea nivelului de umiditate, dar si activarea functiilor. Este un aparat ce permite transportul facil dintr-un loc in altul datorita manerului ergonomic din dotare. Capacitatea maxima de dezumidificare este de 20 de litri pe zi si este potrivit pentru spatii cu suprafata de pana la 45 mp.

Star-Light DHD-2025W review

Aparatul beneficiaza de protectie preaplin ce intrerupe activitatea acestuia in momentul in care rezervorul s-a umplut cu apa. Temporizatorul digital pune in functiune aparatul in intervale orare prestabilite. Functionarea acestuia poate fi setata pe doua trepte, prima treapta fiind si cea mai silentioasa. Functia de dezumidificare automata cu ajutorul higrostatului permite setarea valorii de umiditate intre 30% si 80% u.r. in pasi de 5%. Cu ajutorul temporizatorului puteti seta durata de functionare a aparatulu ide la 1 ora pana la 24 de ore.

Functia auto-restart permite repoirnirea automata a aparatului dupa o pana de curent, funcita de memorare inregistreaza parametrii setati anterior si puteti relua mai rapid procesul de lucru. Functia de dezghetare automata este utila atunci cand aparatul va fi folosit in incaperi neincalzite. In plus, aparatul ofera posibilitatea de a conecta un furtun de scurgere a apei colectate, pentru a il pozitiona catre o scurgere, ceea ce inseamna ca aparatul va putea functiona continuu fara sa supravegheat.

Rezervorul cu care aparatul este prevazut prezinta o capacitate de 5 litri. Debitul maxim de aer inregistrat in decursul unei ore este de 145 metri cubi, iar pentru o funcitonare optima temperatura trebuie sa fie cuprinsa intre 5 si 32 de grade Celsius. In ceea ce priveste zgomotul produs, pe cea mai puternica treapta de putere inregistreaza 45 dB, fiind un aparat silentios.

Sistemul de filtrare este prevazut cu un filtru lavabil de purificare a aerului capabit sa retina praful si alte particule nocive din aer. In plus, previne inmultirea bacteriileor si filtreaza si firele de par de la animalele de companie.

Dimensiunile produsului sunt de 33.5 cm lungime, 28.5 cm latime si 54 cm inaltime.

Descopera oferta actuala!

Prin urmare, dezumidificatorul Star-Light DHD-2025Wpoate fi o alternativa de luat in considerare pentru imbunatatirea calitatii aerului din locuinta, restabilind rapid nivelul de umiditate optim. Pe prima treapta de putere inregistreaza un nivel de zgomot foarte redus, aproape insesizabil, iar pe cea de-a doua treapta este mai mult decat rezonabil. In ansamblu, isi face treaba eficient, iar raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu