Dezumidificator Ariston DEOS 16s NET Review si Pareri

0
(0)

Ariston DEOS 16s NET este un dezumidificator casnic cu ajutorul caruia puteti mentine umiditatea sub control, fiind un dispozitiv practic si usor de folosit. Dar pentru inceput, va invitam sa urmariti mai departe acest material pentru a afla cateva informatii utile.

Dezumidificatorul Ariston DEOS 16s NET include in partea de sus un display prin intermediul caruia puteti verifica informatii referitoare la nivelul de umiditate din incapere si nivelul setat, puteti realiza ajustarile necesare si activa functiile dorite. Poate fi utilizat in orice fel de incaperi de la camere de zi, bucatarii, dormitoare, pana la pivnite, dressing-uri, birouri si asa mai departe. Atunci cand rezervorul se umple cu apa, aparatul va emite o avertizare si se va opri automat.

Include si functia de uscare rufe ceea ce va permite sa uscati in doar cateva ore rufele, chiar si in sezonul rece. Dispune de functia timer pentru pornire automata.

Dezumidificatorul functioneaza in urmatorul mod: retine cu ajutorul ventilatorului aerul umed, care este trecut peste radiatorul cu aripioare ce are temperatura scazuta. Agentul frigorific cu temperatura redusa ce circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste aerul ce circula in exteriorul radiatorului, producandu-se astfel fenomentul de condens. Umiditatea obitnuta este colectata in recipient, iar aerul eliberat ulterior are o temperatura cu 2-3 grade Celsius mai mare.

Agentul frigorific folosit este R290 si are impact zero asupra mediului inconjurator. Face parte din grupa glimerilor putand lucru astfel la presiuni si temperaturi ridicate fara sa fie nevoie de un compresor cu capacitate mare. Dupa achizitionarea aparatului, va trebui sa il puneti in functiune in maxim 24 de ore. In acest fel, agentul frigorific se va acumula de pe circuit in compresor. Daca nu veti face acest lucru, compresorul se poate deteriora din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific, iar producatorii nu ofera garantie in acest caz.

Ariston DEOS 16s NET are capacitatea de a extrage pana la 16 litri pe zi si poate face fata unei incaperi cu suprafata de pana la 30 mp. Rezervorul din dotare are o capacitate de 3 litri. Poate fi transportat foarte usor dintr-o camera in alta gratie rolelor de transport din dotare. Mai mult decat ata,t gratie tehnologiei Wi-fi, aveti posibilitatea de a controla aparatul de la distanta direct de pe telefonul mobil. Astfel, aveti control permanent asupra umiditatii din aer prevenind mai usor eventualele probleme.

Dimensiunile aparatului sunt de 24.5 cm lungime, 35 cm latime si 51 cm inaltime, avand o greutate de 14.3 kg.

Descopera oferta actuala!

Asadar, Ariston DEOS 16s NET este un dezumidificator ca acopera o suprafata destul de mare, este usor de folosit si foarte practic in orice locuinta. Cumparatorii sunt multumiti de performantele acestuia si sustin ca isi face treaba excelent. De asemenea, confirma ca este usor de controlat si din aplicatia mobila, iar pentru ei a fost un real ajutor. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu