Dezumidificator AlecoAir D16 ECO Review si Pareri pertinente

0
(0)

AlecoAir D16 ECO este un dezumidificator casnic care va poate scapa numaidecat de umiditatea excesiva din aer care v-ar putea pune sanatatea in pericol. Totodata, include functii utile despre care vom discuta imediat in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Dezumidificatorul AlecoAir D16 ECO este un model prevazut cu o carcasa compacta, ce se integreaza usor in orice decor. In partea de sus, se afla panoul de control un puteti verifica nivelul de umiditate si veti putea realiza toate setarile dorite. Acesta integreaza un higrostat ce permite masurarea temperaturii si selectarea umiditatii la care doriti sa ajunga intre 30-80%, in pasi de 5%. Indata ce umiditatea setata este depasita, aparatul porneste automat si porneste dezumidificarea, iar odata ce a ajuns din noua la umiditatea dorita se va decoecta automat. Tot la nivelul display-ului exista si niste indicatori color ce au urmatoarea semnificatie: culoarea albastra presupune o umiditate ambientala prea scazuta, culoarea verde o umiditate optima, iar culoarea rosie o umiditate ridicata.

In partea din spate, include sistemul de filtrare prevazut cu prefiltru antibacterian si lavabil, iar optional puteti achizitiona si filtru Cold Catalyst care permite captarea mai multor tipuri de particule nocive.

De asemenea, dezumidificatorul este prevazut cu functia de uscare a rufelor, ce va permite sa uscati rufele mult mai usor in sezonul rece. Functia timer va permite sa presetati activitatea aparatului. Aparatul presupune patru moduri de operare preefinite: noapte, zi insorita, zi ploioasa sau continuu. Functia autorestart face posibilita reluarea activitatii aparatului dupa o pana de curent dupa ultimele setari realizate. Functia child lock impiedica schimbarea setarilor de cei mici blocand panoul de control.

Mai mult decat atat, include si functia Wi-fi,iar voi va trebui sa descarcati pe telefon aplicatia mobila, iar ulterior veti putea realiza mai usor, chiar si de la distanta, toate setarile dorite. In plus, aveti control permanent asupra umiditatii din casa.

Aparatul functioneaza in urmatorul fel: capteaza aerul umed cu ajutorul ventilatorului din dotare, care este trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperatura redusa. Agentul frigorific cu temperatura scazuta care circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste aerul care circula in exteriorul radiatorului, rezultand astfel fenomenul de condens. Umiditatea respectiva va fi colectata in rezervorul din dotare ce ofera o capacitate de 2 litri. Aerul eliberat mai apoi va avea o temperatura cu 2-3 grade Celsius mai mare.

Agentul frigorific utilizat este R290 avand impact zero asupra mediului inconjurator. Acesta face parte din grupa glimerilor putand lucra la presiuni si temperaturi mari fara sa fie nevoie de un compresor de capacitate mare. Dupa ce ati achizitionat acest aparat, va trebui sa il puneti in functiune in maxim 24 de ore. Astfel, ii veti permite agentului frigorific sa se acumuleze de pe circuit in compresor. Daca omiteti acest lucru, riscati sa deteriorati compresorul din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific, iar in acest caz, producatorii nu ofera garantie.

AlecoAir D16 ECO prezinta o capacitate maxima de dezumidificare de 16 litri/24 h, putand face fata unei suprafete de pana la 25 mp. Temperatura optima de lucru este cuprinsa in intervalul 5-32 de grade Celsius. Aparatul poate functiona si in locuri nesupravegheate, precum pivnitele, existand posibilitatea de a conecta un furtun pentru a elimina apa direct in canalizare. De asemenea, puteti muta aparatul foarte usor dintr-un loc in altul gratie rolelor de transport si a manerului din dotare.

Dimensiunile aparatului sunt de 28 cm lungime, 20 cm latime si 50 cm inaltime..

Descopera oferta actuala!

Asadar, AlecoAir D16 ECO este un dezumdificator casnic bun care reuseste sa elimina umiditatea excesiva oferind un mediu mai curat si mai sanatos. Cumparatorii sunt multumiti de aparat si declara ca isi face treaba excelent. Este silentios, usor de setat si extrage umezeala foarte rapid. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu