Dezumidificator Inventor PRIMUS PM-WUI-20L Review si Pareri pertinente

0
(0)

Inventor PRIMUS PM-WUI-20L este un dezumidificator casnic pe care va puteti baza pentru a elimina umiditatea excesiva din aer. Asigura un mediu mai curat si mai sanatos, ajutandu-va sa indepartati rapid umezeala din locuinta. Daca este o alternativa potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuare.

Dezumidificatorul Inventor PRIMUS PM-WUI-20L are la baza tehnologia Ultraviolet Type C ce emana lumina ultravioleta care rupe legaturile moleculare ale microorganismelor, neutralizandu-le. Ionizatorul indeparteaza particulele nocive din aer pentru mai multa prospetime. Gratie functiei de dezumidificare inteligenta, aparatul va oferi si un mod de functionare economic. De asemenea, functia de baleaj face ca aerul sa fie distribuit uniform, dar si mai rapid in incapere.

Datorita functiei Wi-fi, dezumidificatorul poate fi controlat direct de pe telefonul mobil. Trebuie doar sa descarcati aplicatia din Google Play sau App Store, iar ulterior lucrurile devin si mai usor, astfel ca veti putea detine controlul absolut in orice moment.

Cu functia timer puteti preseta activitatea aparatului pentru 24 de ore. Modul turbo intensifica activitatea aparatului astfel incat sa elimine mai rapid umezeala din locuinta. Cu functia de uscare rufe, puteti usca mai rapid hainele mai ales in sezonul rece. Functia de repornire automata permite reluarea activitatii aparatului dupa o pana de curent in conformitate cu ultimele setari realizate.

Dezumidificatorul Inventor PRIMUS PM-WUI-20L presupune urmatorul mod de operare: capteaza aerul umed cu ajutorul ventilatorului din dotare, care este trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperatura redusa. Agentul frigorific cu temperatura scazuta care circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste aerul care circula in exteriorul radiatorului, rezultand astfel fenomenul de condens. Umiditatea respectiva va fi colectata in rezervorul din dotare. Aerul eliberat mai apoi va avea o temperatura cu 2-3 grade Celsius mai mare.

Agentul frigorific folosit este R290 care are impact zero asupra mediului inconjurator. Face parte din grupa glimerilor putand lucra la presiuni si temperaturi mari fara sa fie necesar un compresor de capacitate mare. Dupa ce ati achizitionat acest aparat, va trebui sa il puneti in functiune in maxim 24 de ore. Astfel, ii veti permite agentului frigorific sa se acumuleze de pe circuit in compresor. Daca omiteti acest lucru, riscati sa deteriorati compresorul din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific, iar in acest caz, producatorii nu ofera garantie.

Aparatul este dotat un rezervor cu capacitatea de 3 litri, capacitatea de dezumidificare zilnica fiind de 20 litri. Dimensiunile produsului sunt de 49.6 cm lungime, 23.85 cm latime si 34.8 cm inaltime, avand o greutate de 14.3 kg.

Descopera oferta actuala!

In concluzie, Inventor PRIMUS PM-WUI-20L este un dezumidificator casnic care se descurca eficient putand tine sub control umiditatea din locuinta. Clientii sunt multumiti de performantele aparatului si declara ca pentru ei a fost cea mai buna alegere. Este usor de setat inclusiv de pe telefon, elimina foarte bine umezeala si nu ocupa mult spatiu in locuinta. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu