Dezumidificator De’Longhi DDSX220WFA | Review si Pareri pertinente

0
(0)

De’Longhi DDSX220WFA este un dezumidificator pentru uz casnic foarte practic si eficient cu ajutorul caruia puteti controla mai usor, dar si mai eficient nivelul de umiditate din locuinta. Astfel, veti preveni eventuale probleme sau chiar le veti combate daca deja mucegaiul a inceput sa isi faca de cap si sa va creeze neplaceri.

Dezumidificator De’Longhi DDSX220WFA permite un control mai eficient al umiditatii din aer, uscarea mai rapida a rufelor si retinerea particulelor nocive din aer. Presupune sistem de filtrare in patru actiuni – filtru HEPA cu carbon activ retine majoritatea poluantilor din aer, reduce mirosurile ne placute, timp in care filtrul de praf previne proliferarea bacteriilor si blocarea particulelor mari de praf. Real feel reprezinta o tehnologie ce permite aparatul sa aleaga automat setarile potrivite pentru a controla mai eficient nivelul de umiditate din casa. Simte temperatura din camera si umiditatea relativa, iar ulterior va realiza ajustarile in mod automat, aici referindu-ne la puterea de dezumidificare, dar si viteza de venetilatie pentru a reduce umiditatea pe baza propriilor setari.

De'Longhi DDSX220WFA review

O alta functie utila care v-ar putea interesa este cea de uscare a rufelor ce optimizeaza viteza de ventilatie si capacitatea de dezumidifcare, iar hainele vor fi uscate in doar cateva ore, chiar si  pe timpul iernii.

Mai mult decat atat, dezumidificatorul De’Longhi DDSX220WFA permite si controlul de la distanta gratie tehnologiei Wi-fi implementate. Practic, descarcand aplicatia mobila aveti posibilitatea de a controla dispozitivului, de a verifica nivelul calitatii aerului si de a realiza toate setarile dorite.

In plus, exista si posibilitatea de a preseta activitatea aparatului folosind functia timer, putand fi setat pentru urmatoarele 12 ore. Beneficiaza de trei trepte de putere si modul auto, puterea de consum fiind de 490 W.  Functia auto-restart permite dispozitivului sa isi reia automat activitatea in cazul unei pene de curent, luand in considerare ultimele setari realizate. In acelasi timp, il puteti folosi pentru mai mute incaperi, gratie rolelor de transport din dotare si a manerului ergonomic. Capacitatea de dezumidificare zilnica este de 21 de litri si paote opera in spatii cu temperaturi cuprinse intre 2 si 30 de grade Celsius. Capacitatea rezervorului din dotare unde este colectata apa din aer este de 5 litri.

Aparatul presupune urmatorul mod de functionare: aerul umed este captat folosind ventilatorul integrat in aparat si trecut peste un radiator cu aripioare ce are o temperatura scazuta. Agentul frigorific cu temperatura scazuta care circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste radiatorul, care la randul sau, raceste aerul care circula prin exteriorul radiatorului rezultand astfel fenomenul de condens. Aerul eliberat ulterior va avea o temperatura cu 1-2 grade Celsius mai mare.

Agentul frigorific folosit este R290 facand parte din grupa glimerilor care lucreaza la presiuni si temperaturi ridicate fara sa fie necesar un compresor cu capacitate mare. Dupa ce ati primit aparatul se recomanda ca in cel mult 24 de ore sa il puneti in functiune pentru a permite agentului frigorific sa se acumuleze in compresor. In cazul in care neglijati acest aspect, riscati sa deteriorati compresorul, iar in acest caz, producatorii nu ofera garantie.

Dimensiunile aparatului sunt de 25.5 cm lungime, 38.3 cm latime si 60 cm inaltime, avand o greutate de 25.5 kg.

Descopera oferta actuala!

Prin urmare, De’Longhi DDSX220WFA poate fi o alegere buna in materie de dezumidificatoare casnice care reuseste sa restabilizeze nivelul de umiditate aducandu-l la o valoare optima. Cumparatorii confirma si ei faptul ca aparatul functioneaza in parametri optimi, sunt incantati ca il pot controla mai usor prin intermediul aplicatiei mobile si sunt de parere ca au facut o alegere buna al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu