Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D23 CLASSY | Review si Pareri pertinente

0
(0)

AlecoAir D23 CLASSY este un aparat 2 in 1 care are capacitatea atat de a elimina umezeala excesiva din locuinta, cat si de a purifica aerul, asigurand un mediu mai curat si sanatos pentru intreaga familie. Umitatea crescuta din aer poate crea neplaceri atat pentru sanatatea membrilor familiei, cat si la nivelul locuintei. Aceasta creeaza mediul proprice dezvoltarii agentilor patologici, alergenilor si chiar mucegaiului. Este important sa tineti sub control umiditatea si sa actionati la momentul potrivit.

Dezumidificatorul AlecoAir D23 CLASSY este un model pe care il puteti folosi in locuinte, pivnite, spalatorii, birouri, sali de sport si asa mai departe.  Extragerea umiditatii si a aeruui poluat se realizeaza prin partea din spate a aparatului, iar in partea superioara prezinta o grila unde este refulat aerul filtrat si cu umiditatea controlata. De asemenea, beneficiaza de o constuctie compacta ce ofera o buna portabilitate, inf unctie de necesitati, ceea ce inseamna ca il puteti muta foarte usor dintr-o camera in alta gratie manerului integrat si a celor patru roti de transport.

In partea superioara se afla display-ul digital cu ecran LED ce afiseaza nivelul umiditatii din locuinta, nivelul de umiditate dorit, precum permite si setarea functiilor auxiliare. Aveti posibilitatea de a regla si viteza ventilatorului in regim de purificare a aerului. Functia timer permite programarea aparatului pentru a functiona pe intervale orare prestabilite. Funtia Swing permite activarea sau dezactivarea miscarii automate a clapei de evacuare a aerului.

AlecoAir D23 CLASSY pareri

Functia de ionizare activeaza purificarea suplimentara a aerului prin ionizare, lucru posibil gratie filtrului HEPA din dotare. Functia Dring permite auto-curatarea aparatului. Functia silent este excelenta pe timpul noptii, asigurand un mod de operare silentios, dar si lumini mai slabe la nivelul panoului de control.

Aparatul poate functiona in regim automat, gratie senzorilor din dotare, ceea ce inseamna ca ori de cate ori nivelul de umiditate din aer este mai mare decat cel setat, aparatul va porni automat. In momentul in care atinge nivelul optim se deconecteaza automat. In acest fel, va avea un control permanent asupra conditiilor din locuinta. Pe de alta parte, poate functiona si in regim permanent, ceea ce inseamna ca trebuie sa il porniti si opriti manual.

O functie foarte utila si apreciata este cea de uscare a rufelor care permite uscarea mai rapida a hainelor chiar si pe timpul iernii. Totodata, functia de siguranta pentru copii dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla dispozitivul, in timp ce functia de memorare permite salvarea setarilor realizate anterior, iar daca apare o pana de curent, ulterior isi va relua activitatea in confortmitate cu setarile initiale pe care le-ati facut.

Indicatorul Tank Full este important de verificat fiindca indica nivelul de condens din rezervor pentru a sti cand a ajuns la nivelul maxim si rezervoul trebuie golit.

AlecoAir D23 CLASSY recenzii

AlecoAir D23 CLASSY presupune urmatorul mod de operare: absoarbe aerul umed din casa cu ajutorul ventilatorului integrat care este trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperaturi reduse. Agentul frigorific cu temperatura scazuta care circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste radiatorul, iar la randul sau, raceste aerul care circula in exteriorul radiatorului producandu-se astfel fenomenul de condens. Aerul uscat care va fi eliberat in camera va avea o temperatura cu 2-3 grade Celsius mai mare decat in momentul in care a fost absorbit.

In situatia in care va trebui sa folositi aparatul si in incaperi cu temperaturi mai mici de 12 grade Celsius, trebuie sa stiti ca dispune si de functia de dezghetare automata. Astfel, in cazul in care identifica gheata pe condensator, aparatul va porni automat aceasta functie, iar in acel moment nu trebuie sa il deconectam de la priza. Condensul rezultat este colectat in revervorul din dotare care ofera o capacitate de 4.5 litri. Pe de alta parte, aveti posibilitatea de a conecta si un furtun extern de un metru cu diametrul de 9 mm pentru a elimina condensul direct in canalizare. In plus, cuva trebuie extrasa periodic si dezinfectata cu apa fierbinte pentru a impiedica dezvoltarea bacteriilor care se inmulti foarte usor in medul umed.

Descopera oferta actuala!

Dezumidificatorul si purificatorul AlecoAir D23 CLASSY prezinta o capacitate maxima de dezumidificare de 22 de litri in 24 de ore putand normaliza umiditatea unei incaperi cu suprafata de pana la 45-50 mp. Debitul maxim inregistrat este de 180 mc/h, astfel ca aerul circulat la o incapere cu suprafata de 45 mp cu inaltimea standard de 2.5 metri trece prin aparatul pe parcursul unei zile de aproximativ 30 de ori.

In ceea ce priveste eficienta energetica, aparatul este incadrat in clasa A, inregistrand un cosnum de cel mult 245 W. Functia Auto Clean impiedica acumularea mizeriei in aparat uscand interiorul acestuia. Poate fi utilizata atunci cand aparatul nu a fost folosit o perioada mai mare. Totodata, este de mentionat si faptul ca acest dispozitiv poate opera eficient in incaperi cu temperaturi cuprinse intre 7-30 de grade Celsius cu domeniul de functionare intr-un spatiu cu umiditatea de 30-80% u.r.

Instalatia de filtrare include un pre-filtru care capteaza particulele de praf, par de animale si un filtru HEPA cu acoperire PPT retinand eficient chiar si cele mai fine particule poluante din aer care ne-ar putea pune sanatatea in pericol. Tratametnul PPt contine o componenta activa antimicrobiana ce impiedica dezvoltarea bacteriilor care determina aparitia mucegaiului si mirosului neplacut pe suprafta filtrului. Spectrul de filtrare este generos indepartand astfel praful fine, substantele solide ins uspensie, particulele extrem de fine precum fum, alergeni, polen, acarieni, par de animale, mucegai, spori, mirosuri neplacute etc. Filtrul se afla in partea din spate si poate fi usor accesibil pentru a il detasa si curata.

AlecoAir D23 CLASSY review

Verifica si alta oferta!

Dezumidificatorul in discutie utilizeaza agent refrigerant R290 cu impact zero asupra mediului ce face parte din grupa glimerilor ptaund lucra la presiuni si temperaturi ridicate, fara sa fie necesar un compresor mare. Dupa ce ati achizitionat aparatul, in maxim 24 de ore pentru sa il porniti pentru a permite agentului frigorific sa ase acumuleze de pe circuit in compresor. In cazul in care omiteti acest aspect, riscati sa deteriorati compresorul din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific, iar in aceasta situatie, producatorii nu ofera garantie.

Dispozitivul analizat masoara 37.6 cm lungime, 56.2 cmm latime si 23.2 cm inaltime.

In concluzie, AlecoAir D23 CLASSY este un model de dezumidificator casnic foarte popular si apreciat care reuseste sa elimine foarte bine si rapid umezeala, dar si sa purifice aerul. Cumparatorii a caror numar este foarte mare sunt de parere ca au facut o alegere excelenta optand pentru acest produs care s-a ridicat la nivelul asteptarilor. A reusit sa normalizeze nivelul umiditatii din casa foarte rapid, calitatea aerului este imbunatatita, aspect confirmat de persoanele care sufera de diverse alergii respiratorii. Multi dintre ei il folosesc de mai mult timp si sustin ca este un produs fiabil si rezistent, exact ceea ce aveau nevoie acasa. Il recomanda cu incredere mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unnul excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu