Dezumidificator si purificator Meaco ARETEONE12L Review si Pareri

0
(0)

Meaco ARETEONE12L este un aparat 2 in 1 pe care il puteti folosi atat pe post de dezumidificator, cat si de purificator asigurand un mediu mai curat si mai sanatos pentru intreaga familie. Dar mai intai va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Dezumidificatorul Meaco ARETEONE12L prezinta un design compact si poate fi integrat cu usurinta in orice incapere. In zona superioara, se afla panoul de control prin intermediul caruia puteti verifica nivelul umiditatii din aer, dar veti putea realiza si toate setarile dorite, respectiv veti putea regla umiditatea la care doriti sa ajunga.

Acest  model este eficient pentru suprafete de pana la 50 mp. Prezinta o capacitate de dezumidificare de 12 litri pe zi si inregistreaza maxim 38 dB.

In acelasi timp, este prevazut cu filtru HEPA H13 ce reuseste sa retina eficient particulele nocive din aer precum cele de praf, poluare, polen, dar si virusurile, bacteriile si alergenii. Totodata, filtrul de carbon activ neutralizeaza mirosurile neplacute oferind un aer mai curat si mai sanatos.

Cu functia de uscare rufe puteti usca mai usor si mai rapid rufele, chiar si pe timpul iernii. Modul sleep va permite sa aveti parte de un somn linistit in timp ce aparatul functioneaza.

Datorita functiei de protectie la preaplin, aparatul se deconecteaza automat in momentul in care rezervorul se umple cu condens. Mai mult decat atat, gratie higrostatului reglabil aveti posibilitatea de a seta nivelul de umiditate dorit, iar in momentul in care atinge valoarea dorita, aparatul se deconteaza automat. Cand aceasta este din nou depasita, porneste automat restabilind nivelul umiditatii.

Cu functia timer aveti posibilitatea de  preseta activitatea aparatului pe intervale orare. Functia child lock va permite sa dezactivati panoul de control pentru ca cei mici sa nu deregleze aparatul.

Aparatul functioneaza in urmatorul mod: retine cu ajutorul ventilatorului aerul umed, care este trecut peste radiatorul cu aripioare ce are temperatura scazuta. Agentul frigorific cu temperatura redusa ce circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste aerul ce circula in exteriorul radiatorului, producandu-se astfel fenomentul de condens. Umiditatea obitnuta este colectata in recipient, iar aerul eliberat ulterior are o temperatura cu 2-3 grade Celsius mai mare.

Agentul frigorific folosit este R290 si are impact zero asupra mediului inconjurator. Face parte din grupa glimerilor putand lucru astfel la presiuni si temperaturi ridicate fara sa fie nevoie de un compresor cu capacitate mare. Dupa achizitionarea aparatului, va trebui sa il puneti in functiune in maxim 24 de ore. In acest fel, agentul frigorific se va acumula de pe circuit in compresor. Daca nu veti face acest lucru, compresorul se poate deteriora din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific, iar producatorii nu ofera garantie in acest caz.

Modelul in discutie masoara 23.7 cm lungime, 31.9 cm latime si 47.2 cm inaltime, avand o greutate de 10.9 kg.

Descopera oferta actuala!

Prin urmare, Meaco ARETEONE12L este un aparat foarte eficient ce poate elimina rapid umezeala din locuinta timp in care imbunatateste si nivelul calitatii aerului prin purificare. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si confirma ca se descurca excelent. De asemenea, este silentios, usor de setat, dar si de transportat. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu