Dezumidificator AlecoAir D8 Junior – ideal pentru dormitoare

0
(0)

AlecoAir D8 Junior este un dezumidificator casnic excelent pentru dormitoare mici, ce are capacitatea de a combate umiditatea excesiva si de a asigura un mediu mai curat si mai sanatos. Impiedica sau elimina mucegaiul, indeparteaza condensul de pe pereti sau ferestre si imbunatateste astfel calitatea aerului pentru a preveni problemele de sanatatea care ar putea aparea din aceste cauze.

Dezumidificatorul AlecoAir D8 Junior este un aparat foarte practic si compact ce nu ocupa mult spatiu. In zona superioara, se afla panoul de control prin intermediul caruia puteti monitoriza nivelul umiditatii din locuinta, puteti realiza toate setarile dorite ce includ modul de lucru, reglarea umiditatii dorite, reglarea ventilatorului, activarea functiilor de uscare si timer. Capacitatea de dezumdificare a aparatului este de 8 litri pe zi si poate face fata cu succes unor incaperi cu suprafata de pana la 10 mp.

AlecoAir D8 Junior pareri

Descopera oferta actuala!

Puteti seta aparatul pentru a functiona automat sau continuu, in functie de preferinte si de nevoi. Indiferent de modul ales, trebuie sa stiti ca aparatul in discutie asigura un mod de functionare foarte sigur, iar in momentul in care recipientul cu apa se umple, acesta se va deconecta automat. In acelasi timp, functia timer permite programarea aparatului pentru a functiona un anumit timp ce poate fi setat de la o ora pana la 24 de ore.

Datorita higrostatului din dotare, aparatul poate masura umiditatea din care constant si va permite sa setati nivelul dorit in intervalul 30-80%, regland-o in pasi de 5%. In cazul in care umiditatea din camera depaseste valoarea setata, aparatul va porni automat. In momentul in care temperatura dorita a fost atinsa din nou, aparatul se opreste singur.

Totodata, acest aparat este util si pentru uscarea mai rapida si eficienta a rufelor, mai ales in sezonul rece. Trebuie doar sa le intindeti pe uscator si sa amplasati aparatul in apropierea lor.

Capacitatea rezervorului din dotare este de 1.5 litri. Totodata, este un aparat economic, ce inregistreaza cel mult 175 W/h. Temperatura optima de lucru este cuprinsa intre 8 si 32 de grade Celsius.

Aparatul presupune urmatorul mod de operare: absoarbe aerul umed din casa cu ajutorul ventilatorului integrat care este trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperaturi reduse. Agentul frigorific cu temperatura scazuta care circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste radiatorul, iar la randul sau, raceste aerul care circula in exteriorul radiatorului producandu-se astfel fenomenul de condens. Aerul uscat care va fi eliberat in camera va avea o temperatura cu 2-3 grade Celsius mai mare decat in momentul in care a fost absorbit.

Dezumidificatorul AlecoAir utilizeaza agent frigorific R290 cu impact zero asupra mediului ce face parte din grupa glimerilor ptaund lucra la presiuni si temperaturi ridicate, fara sa fie necesar un compresor mare. Dupa ce ati achizitionat aparatul, in maxim 24 de ore pentru sa il porniti pentru a permite agentului frigorific sa ase acumuleze de pe circuit in compresor. In cazul in care omiteti acest aspect, riscati sa deteriorati compresorul din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific, iar in aceasta situatie, producatorii nu ofera garantie.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 25.6 cm lungime, 20.3 cm latime si 41.5 cm inaltime, avand o greutate de 9 kg.

Verifica si alta oferta!

Asadar, dezumidificatorul AlecoAir D8 Junior poate fi o varianta inspirata pentru dormitoare mai mici, pentru dressing-uri, holuri si asa mai departe, singura conditie fiind aceea de a nu depasi suprafata maxima recomandata. Cumparatorii sunt foarte  multumiti de acest aparat si de modul in care isi face treaba si sustin ca a reusit intr-un interval incredibil de scurt sa ii scape de umiditatea excesiva din aer. In plus, este foarte practic si usor de folosit, il pot muta usor dintr-o camra in alta, fiind exact ceea ce isi doreau. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu