Dezumidificator AlecoAir D13 TRADITIO | Review si Recomandari

Cand umiditatea aerului incepe sa depaseasca valorile normale, ba chiar observati ca apar anumite inconveniente, este timpul sa actionati si sa gasiti solutii eficiente. Dezumidificatorul a devenit varianta cea mai potrivita in astfel de situatii, reusind sa reduca in timp util umiditatea din casa oferind un mediu mai curat si mai sanatos. Un model interesant despre care vom discuta astazi este dezumidificatorul AlecoAir D13 TRADITIO.

Produsul in discutie beneficiaza de o constructie bine gandita si compacta, ceea ce il face usor de amplasat in orice incapere, fara sa ocupe spatiu inutil. In partea superioara, veti regasi si panoul de control prin intermediul caruia puteti verifica umiditatea relativa din aer, respectiv veti putea realiza toate setarile dorite in vederea obtinerii celor mai bune conditii in locuinta. Totodata, datorita manerelor ergonomice si a rotilor de transport, il puteti muta foarte usor si fara efort dintr-o camera in alta.

Modelul in discutie este o alegere excelenta pentru incaperi cu suprafata de pana la 25 de mp, valoare ce poate varia in functie de inaltimea incaperii. Aceasta a fost estimata pentru o incapere cu inaltimea standard de 2.5 metri.

AlecoAir D13 TRADITIO reuseste sa elimine foarte bine umiditatea din casa, prevenind astfel aparitia mucegaiului, mentine umiditatea in parametri optimi, timp in care imbunatateste indicele de confort termic. De asemenea, functia de uscare a rufelor este excelenta in sezonul rece, astfel ca veti putea usca rufele in casa, foarte usor si rapid, fara sa cresteti nivelul de umiditate din aer.

O alta functie interesanta este cea de Wi-fi care permite controlarea dispozitivului direct de pe telefonul mobil, ceea ce va permite sa aveti control facil chiar si de la distanta. Astfel, veti putea monitoriza si controla umiditatea din casa chiar si atunci cand va aflati la serviciu.

Aparatul beneficiaza de un higrostat incorporat care permite masurarea umiditatii relative din casa si permite setarea acesteia in intervalul 30-80%, in pasi de 5%. In momentul in care valoarea setata este depasita, aparatul va porni automat si va restabili umiditatea din camera la valoarea dorita. Odata, ce umiditatea a fost adusa la nivelul optim, aparatul se deconecteaza automat. Totodata, datorita functiei Fan Stop ventilatorul se opreste singur dupa circa cinci minute.

Functia timer face posibila programarea activitatii aparatului in intervalul 1-24 de ore.

Functia Child Lock permite blocarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla aparatul. Functai de auto-oprire se activeaza in momentul in care rezervorul se umple cu apa sau nu este montat corespunzator. La umplerea rezevorulu ide condens se aprinde si un indicator luminos la nivelul panoului de control, respectiv, este emis si un semnal sonor de averitzare. Respectivul rezervor prezinta o capacitate destul de generoasa de 2.3 litri.

Functia de Auto-pornire si Memory este excelenta atunci cand apar intreruperi de curent, iar in moementul revenirii, aparatul isi reia activitatea in conformitate cu ultimele setari realizate.

O alta veste buna este aceea ca aparatul poate functiona si non-stop, fara sa fie monitorizat, iar pentru aceasta va fi nevoie sa conectati un furtun cu diametrul de 13 mm pentru a elimina condensul direct in canalizare.

Temperatura optima de lucru in care aparatul poate functiona eficient este de 5-35 de grade Celsius cu domeniul de lucru de 20-95% u.r. Totodata, capacitatea zilnica de dezumidificare este de 13 litri, iar fluxul aerului inregistrat este de maxim 95 mc/h.

Descopera oferta actuala!

Aparatul presupune urmatorul mod de operare: absoarbe aerul umed din casa cu ajutorul ventilatorului integrat care este trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperaturi reduse. Agentul frigorific cu temperatura scazuta care circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste radiatorul, iar la randul sau, raceste aerul care circula in exteriorul radiatorului producandu-se astfel fenomenul de condens. Aerul uscat care va fi eliberat in camera va avea o temperatura cu 2-3 grade Celsius mai mare decat in momentul in care a fost absorbit.

Dezumidificatorul AlecoAir utilizeaza agent frigorific R290 cu impact zero asupra mediului ce face parte din grupa glimerilor ptaund lucra la presiuni si temperaturi ridicate, fara sa fie necesar un compresor mare. Dupa ce ati achizitionat aparatul, in maxim 24 de ore pentru sa il porniti pentru a permite agentului frigorific sa ase acumuleze de pe circuit in compresor. In cazul in care omiteti acest aspect, riscati sa deteriorati compresorul din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific, iar in aceasta situatie, producatorii nu ofera garantie.

In plus, AlecoAir D13 TRADITIO beneficiaza si de protectie IPX4, ceea ce inseamna ca il puteti folosi si in incaperi cu umezeala foarte mare, precum bai, bucatarii, spalatorii si asa mai departe.

Dimensiunile aparatului sunt de 30.8 cm lungime, 20.9 cm latime si 44.5 cm inaltime, avand o greutate de 10.2 kg.

Verifica si alta oferta!

Asadar, daca umezeala a inceput sa isi spuna cuvantul si deja va creeaza anumite probleme, nu mai este timpul sa asteptati, ci puteti opta cu incredere pentru dezumidificatorul AlecoAir D13 TRADITIO. Cumparatorii actuali a caror numar este destul de mare s-au declarat foarte multumiti de eficienta si performantele aparatului, declarand ca se descurca excelent. Elimina foarte rapid si usor umezeala din casa, il folosesc adesea si pentru uscarea rufelor, iar de cand l-au cumparat nu au mai avut deloc probleme cu mucegaiul si umezeala. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Lasă un comentariu