Dezumidificator AlecoAir D16 HOME | Review si Pareri utile

0
(0)

AlecoAir D16 HOME este un dezumdificator casnic cu ajutorul caruia puteti controla umiditatea din locuinta prevenind astfel eventuale neplaceri care ar putea aparea. Este o solutie practica si pentru un mediu mai sanatos pentru intreaga familie, dar mai intai va propunem sa aflati cateva informatii utile.

Dezumidificatorul AlecoAir D16 HOME este prevazut cu o carcasa din plastic si o constructie special gandita pentru a ocupa cat mai putin spatiu de depozitare. In zona superioara, se afla panoul de control cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza nivelul de umezeala din casa, puteti regla nivelul la care doriti sa ajunga, puteti activa functiile auxiliare sau indicatori precum cel al rezervorului plin. In plus, datorita rotilor de transport din dotare, il puteti muta simplu si rapid dintr-un loc in altul.

AlecoAir D16 HOME review

Dezumidificatorul in discutie functioneaza in urmatorul fel: capteaza aerul din camera printr-o grila de aer, extrage umiditatea din el prin condensare, apoi il elimina mai uscat, reducand astfel nivelul de umiditate din aer. Condensul rezultat este colectat in rezervorul integrat care trebuie golit regulat sau atunci cand pe display va fi semnalizat acest lucru. Aerul eliber are o temperatura cu 1-2 grade Celsius mai mare.

Datorita functiei de uscare a rufelor, acest dispozitiv va poate ajuta sa uscati mai rapid hainele chiar si in sezonul rece. In plus, hainele uscat in casa cu ajutorul acestui dispozitiv, nu vor mai creste nivelul de umiditate.

Puteti seta aparatul pentru a functiona in regim automat sau continuu. Pe modul automat, cu ajutorul higrostatului integrat, aparatul va inregistra nivelul de umiditate din aer, iar in momentul in care valoarea acestuia o depaseste pe cea dorita, aparatul va porni automat. Dupa ce nivelul dorit este atins, aparatul se va deconecta automat.

Daca aveti nevoie sa folositi dezumidificatorul in spatii nesupravegheate si se impune functionarea continua, atunci trebuie sa stiti ca puteti conecta un furtun pentru ca tot condensul sa fie eliminat direct la canalizare.

Descopera oferta actuala!

Dezumidificatorul AlecoAir D16 HOME este potrivit pentru incaperi cu suprafete de pana la 25 de mp la o inatlime standard a camerei de 2.6 metri. Puteti controla aparatul foarte usor folosind aplicatia mobila datorita functiei Wi-fi integrate. Ceea ce trebuie sa faceti este sa descarcati aplicatia AleocAir care este compatibila atat cu iOS, cat si cu Android.

Sistemul de filtrare integrat asigura purificarea aerului astfel ca prefiltru de praf capteaza particulele mari de praf sau scame. Acesta este prevazut cu filtru de carbon suplimentar ce neutralizeaza mirosurile neplacute. In plus, poate fi detasat usor pentru a fi spalat si refolosit.

Recipientul din dotarea aparatului prezinta o capacitate de 1.9 litri. Totodata, dezumidificatorul este prevazut si cu functia timer ce permite presetarea activitatii sale pe intervale orare de pana la 24 de ore. Capacitatea de colectare in decursul unei zile de 16 litri. Este un aparat economic ce inregistreaza cel mult 250 Wh, debitul de aer inregistrat fiind de 120 mc/h.

Dezumidificatorul AlecoAir utilizeaza agent frigorific R290 cu impact zero asupra mediului ce face parte din grupa glimerilor putand lucra la presiuni si temperaturi ridicate, fara sa fie necesar un compresor mare. Dupa ce ati achizitionat aparatul, in maxim 24 de ore pentru sa il porniti pentru a permite agentului frigorific sa ase acumuleze de pe circuit in compresor. In cazul in care omiteti acest aspect, riscati sa deteriorati compresorul din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific, iar in aceasta situatie, producatorii nu ofera garantie.

Dimensiunile produsului sunt de 29.6 cm lungime, 21.7 cm latime si 43.6 cm inaltime, avand o greutate de 10.5 kg.

Verifica si alta oferta!

In concluzie, dezumidificatorul AlecoAir D16 HOME poate fi o alegere inspirata care va tine fara probleme sub control umiditatea din locuinta. Cumparatorii a caror numar este unul considerabil, sunt foarte incantati de acest dispozitiv si confirma eficienta sa. Concret, sustin ca extrage foarte bine si rapid umezeala din casa, este usor de mutat dintr-o camera in alta, iar aplicatia mobila este foarte usor de utilziat. Recomanda cu incredere mai departe produsul si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu