Dezumidificator si Purificator AlecoAir D25 TRADITIO | Review si Pareri utile

0
(0)

AlecoAir D25 TRADITIO este un dezumidificator casnic potrivit si pentru spatii mai genroase, ce reuseste sa restabilizeze nivelul optim de umiditate, oferind un mediu mai curat si mai sanatos. Daca este solutia ideala si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Dezumidificatorul AlecoAir D25 TRADITIO prezinta un design deosebit, iar constructia sa a fost special gandita pentru a putea fi amplasat in orice parte a incaperii, fara a ocupa mult spatiu. Poate fi folosit in orice fel de incaperi fie ca discutam despre camera de zi, dormitor, bucatarii sau chiar bai, pivnite, spalatorii, birouri si asa mai departe. Suprafata maxima pentru care poate fi utilizat este de 60 de mp.

Este un aparat 2 in 1 care nu doar elimina excesul de umezeala, ci are capacitatea si de a purifica aerul. Totodata, prezinta o capacitate de dezumidificare de pana la 25 de litri pe zi, oferind doua trepte de ventilare cu un debit de aer de 190 mc/h.

Sistemul de filtrare implementat este unul complex si este format din prefiltru lavabil, filtru TRUE HEPA si filtru carbon, dar si ionizare, respectiv lampa UV-C. Prefiltrul prin care trece aerul din camera retine particulele mari de praf, scame, par de animale prelungind in acelasi timp durata de viata a filtrelor TRUE HEPA si Carbon Activ. Filtrele TRUE HEPA si Carbon indeparteaza sporii de mucegai, polenul, praful, acarienii, parul de la animalele de companie si alte particule mai mari de 0.3 microni. Filtreul de Carbon are, in plus, rolul de a neutraliza mirosurile neplacute si alte substante nocive din aer. Lampa LED UV-C sterilizeaza aerul din incapere actionand impotriva virusurilor datorita lumini UV-C, eliminand pana la 99.9% dintre bacterii. Ionizarea este procesul prin care sunt generati ioni negativi care ajunsi din incapere se lipesc de particulele nocive, facandu-le mai grele si mai usor de atras de purificator, creand astfel un mediu mai curat si mai sanatos.

O functie interesanta cu care a fost dotat aparatul este cea Wi-fi care permite monitorizarea calitatii aerului si a nivelului de umiditate, respectiv realizarea setarilor dorite direct de pe telefonul mobil, chiar si de la distanta. Aplicatia mobila este compatibila atat cu iOS, cat si cu Android.AlecoAir D25 TRADITIO

Descopera oferta actuala!

Puteti seta nivelul umiditatii dorit in intervalul 30-80% RH, in pasi de 5%. Higrostatul asigura un control permanent asupra umiditatii din aer, iar odata depasita valoarea setata, aparatul poate porni automat.

Functia de uscare rufe este foarte utila mai ales in sezonul rece ajutand la uscarea rapida a hainelor in doar cateva ore.

Functia timer permite presetarea activitatii aparatului pe intervale orare, de la o ora pana la 24 de ore.

Functia Sleep face ca aparatul sa opereze in regim silentios, indicatorii luminosi de pe display fiind stinsi.

Functia Child Lock dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla dispozitivul.

Functia de auto-oprire se activeaza atunci cand rezervorul de condens se umple cu apa sau cand nu este montat corect.

Functia de auto-pornire si memory permite pastrarea setarilor anterioare si a temporizatorului in cazul unei pene de curent.

Functia de oscilatie presupune pozitionarea clapetei oscilante astfel incat fluxul de aer sa fie eliberat in directia dorita. De asemenea, poate fi setat sa oscileze continuu distribuind astfel uniform aerul uscat in camera.

Temperatura de lucru este cuprinsa intre 5 si 35 de grade Celsius. Consumul energetic este unul scazut fiind aproximat udneva la doar 290 W. Rezervorul de condens are o capacitate de 4.5 litri, iar dimensiunile aparatului sunt de  37.8 cm lungime, 27.3 cm latime si 58 cm inaltime, avand o greutate de 17.3 kg.

Dezumidificatorul in discutie functioneaza in urmatorul fel: capteaza aerul din camera printr-o grila de aer, extrage umiditatea din el prin condensare, apoi il elimina mai uscat, reducand astfel nivelul de umiditate din aer. Condensul rezultat este colectat in rezervorul integrat care trebuie golit regulat sau atunci cand pe display va fi semnalizat acest lucru. Aerul eliber are o temperatura cu 2-3 grade Celsius mai mare.

Verifica si alta oferta!

Totodata, acesta foloseste agent frigorific R290 cu impact zero asupra mediului ce face parte din grupa glimerilor putand lucra la presiuni si temperaturi ridicate, fara sa fie necesar un compresor mare. Dupa ce ati achizitionat aparatul, in maxim 24 de ore pentru sa il porniti pentru a permite agentului frigorific sa ase acumuleze de pe circuit in compresor. In cazul in care omiteti acest aspect, riscati sa deteriorati compresorul din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific, iar in aceasta situatie, producatorii nu ofera garantie.

In concluzie, AlecoAir D25 TRADITIO este o solutie eficienta prin care puteti mentine un aer mai curat si un mediu mai sanatos in confortul propriului camin. Cumparatorii sunt foarte multumiti de performantele acestuia si sustin ca isi face treaba excelent. Elimina rapid umezeala din casa, purifica eficient aerul, usuca in timp util hainele si este foarte usor de controlat si de pe telefonul mobil. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu