Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D16 PURIFY | Review si Recomandari

0
(0)

AlecoAir D16 PURIFY este un dispozitiv 2 in 1, care elimina umiditatea din aer si il purifica astfel incat sa va puteti bucura de un mediu mai curat si mai sanatos alaturi de intreaga familie. In plus, cu ajutorul rotilor din dotare, il veti putea transporta cu usurinta dintr-un loc in altul.

Dezumidificatorul AlecoAir D16 PURIFY prezinta o constructie special gandita pentru a se integra cu usurinta in orice decor, fara sa ocipe spatiu. In zona superioara, se afla panoul de control prin intermediul caruia puteti monitoriza umiditatea din casa, dar veti putea realiza si toate setarile dorite. Acest model este potrivit pentru incaperi cu suprafata de pana la 25-30 mp.

 AlecoAir D16 PURIFY pareri

Modelul in discutie elimina excesul de umiditate din aer, controleaza nivelul acestuia mentinand-o intr-un interval optim si filtreaza particulele poluante datorita filtrului HEPA integrat. Sistemul de filtrare este compus dintr-un pre-filtru lavabil care retine particulele mari de praf si filtru HEPA ce are capacitatea de a retine pana la 95% dintre particulele fine de praf, poluare, polen, alergeni, bacterii, spori de mucegai, vopsea, par de la animalele de companie si asa mai departe. Cel din urma trebuie inlocuit o data la 6-12 luni in functie de intensitatea folosirii lui. In plus, functia de ionizare ce permite generarea de ioni negativi care adera la praful si particulele poluante aflate in suspensie in aer, devin mai grele si sunt aspirate mai usor de aparat.

 AlecoAir D16 PURIFY review

Descopera oferta actuala!

Aparatul poate functiona automat sau manual. Pentru functionarea automata, un rol foarte important il are higrostatul integrat ce permite masurarea umiditatii din aer si selectarea nivelului de umiditate dorit. In momentul in care valoarea setata este depasita, aparatul porneste automat. Dupa ce valoarea dorita a fost atinsa, acesta se va deconecta automat. Pe de alta parte, aveti posibilitatea de a porni si manual aparatul si de a il opri atunci cand a atins nivelul optim.

Functia de uscare rufe este foarte utila pentru multi cumparatori care nu dispun de suficient spatiu pentru a usca rufele. Practic, acestea nu vor mai produce umezeala in casa si vor fi uscate in timp uitl.

Functia timer permite programarea aparatului pentru a functiona pe un interval prestabilit de la o ora pana la 24 de ore.

Partea si mai interesanta este ca puteti monitoriza si controla aparatul direct de pe telefonul mobil, fiind prevazut cu functia Wi-fi. Descarcand aplicatia AlecoAir disponibila in App Store si Google Play veti putea controla dispozitivul mult mai usor, chiar si de la distanta.

Functia Child Lock permite dezactivarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu deregleze aparatul. Funcita de auto-oprire se activeaza in momentul in care rezervorul se umple cu condens sau nu este montat corect.

Functia de auto-pornire si memory este excelenta atunci cand apar pene de curent, aparatul reluandu-si activitatea pastrand ultimele setari realizate.

AlecoAir D16 PURIFY poate functiona la fel de bine si in locuri nesupravegheat conectandu-l printr-un furtun direct la canalizare. Pe de alta parte, rezervorul din dotare pentru colectarea condensului este si el suficient de spatios avand o capacitate de 4.4 litri.

Capacitatea de dezumidificare este 16 litri pe zi la o temperatura de 30 de grade Celsius cu domeniu de functionare 80% RH sau de 9.5 litri pe zi la o tempratura de 27 de grade Celsius cu domeniul de functionare 60% RH. Temperatura optima de lucru la care poate lucra este cuprinsa intre 5 si 35 de grade Celsius, iar umiditatea intre 30-80% RH. Fluxul de aer inregistrat este de 145 mc/h.

Dezumidificatorul in discutie functioneaza in urmatorul fel: capteaza aerul din camera printr-o grila de aer, extrage umiditatea din el prin condensare, apoi il elimina mai uscat, reducand astfel nivelul de umiditate din aer. Condensul rezultat este colectat in rezervorul integrat care trebuie golit regulat sau atunci cand pe display va fi semnalizat acest lucru. Aerul eliber are o temperatura cu 1-2 grade Celsius mai mare.

Verifica si alta oferta!

Dezumidificatorul AlecoAir foloseste agent frigorific R290 cu impact zero asupra mediului ce face parte din grupa glimerilor putand lucra la presiuni si temperaturi ridicate, fara sa fie necesar un compresor mare. Dupa ce ati achizitionat aparatul, in maxim 24 de ore pentru sa il porniti pentru a permite agentului frigorific sa ase acumuleze de pe circuit in compresor. In cazul in care omiteti acest aspect, riscati sa deteriorati compresorul din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific, iar in aceasta situatie, producatorii nu ofera garantie.

Asadar, AlecoAir D16 PURIFY  este un aparat 2 in 1 – dezumidificator si purificator de aer, ce reuseste sa isi faca treaba eficient, motiv pentru care este foarte apreciat in randul cumparatorilor. Acestia sustin ca isi face treaba excelent, asa cum se si asteptau, extrage foarte rapid umezeala din casa, nu este galagios, iar functia de uscare a rufelor le este de un real folos. De asemenea, este bun si pe partea de purificare a aerului de care sunt, deopotriva, multumiti. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu