AlecoAir D55 DOLOMIT Review si Pareri despre un dezumidificator si purificator

0
(0)

AlecoAir D55 DOLOMIT este un model 2 in 1 care indeplineste cu succes atat rolul de dezumidificator, cat si de purificator de camera. Poate fi folosit in orice fel de incaperi de la dormitoare, camere de zi, bucatarii pana la bai, dressing-uri, pivnite si asa mai departe. In plus, datorita rolelor de transport din dotare, il puteti muta foarte usor dintr-un loc in altul.

AlecoAir D55 DOLOMIT prezinta o constructie foarte bine gandita astfel ca nu ocupa mult spatiu in camera. Este un model potrvit pentru spatii generoase de pana la 150 mp. Debitul de are inregistrat este de 330 mc/h, iar capacitatea de dezumidificare de 55 litri pe zi.

In zona superioara, se afla panoul de control prin intermediul caruia puteti verifica nivelul de umiditate din incapere, dar veti putea realiza si toate setarile dorite: reglarea nivelului de umiditate dorit, activarea functiilor auxiliare, pornirea sau oprirea aparatului. In plus, puteti controla foarte usor aparatul si direct de pe smartphone descarcand aplicatia mobila. In acest fel, puteti porni aparatul chiar si atunci cand nu va aflati la domiciliu.

Clapeta de oscilare ajuta la distribuirea uniforma a aerului din camera si poate fi folosita si ca ghidaj al fluxului de aer pentr un bun confort.

Aparatul integreaza un sistem de filtrare complex format din prefiltru lavabil, filtru TRUE HEPA 13 si filtru de Carbon Activ. Aerul din camera trece intai prin pre-filtrul lavabil ce retne particulele de praf, scame, par de animale si prelungeste durata de viata urmatoarelor filtru. Acesta este atasat de grila de admisie a aerului. Filtrul de aer 2 in 1 True HEPA si Carbon Activ purifica eficient aerul indepartand sporii de mucegai, polen, praf, acarieni, par si alte particule foarte mici, in timp ce neutralizeaza mirosurile neplacute si substantele nocive din aer.

Functia de ionizare presupune generarea de ioni negativi care adera la praf si particule poluante aflate in suspensie in aer, devenind mai grele, astfel incat sa fie aspirate mai usor de aparat. Astfel, aerul este mai curat si reimprospatat.

Puteti seta umiditatea aparatului in intervalul 30-80% RH in pasi de 5%. Hugrostatul asigura control permanent asupra umiditatii din aer.

Functia de uscare rufe este foarte utila pentru uscarea rapida a rufelor ins ezonul rece. Funcita de oscilatie permite directionarea aerului intr-o directie convenabila sau programarea oscilarii continue. Functia sleep presupune funcitoneaza aparatului pe prima treapta de viteza, indicatorii luminosi de pe display fiind stinsi. Functia Child lock dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla aparatul. Functia de auto-oprire deconecteaza aparatul atunci cand rezervorul de apa se umple. Iar functia de auto-pornire si memory permite reluarea activitatii conform ultimelor setari realizate dupa o pana de curent.

Produsul prezinta urmatorul principiu de functionare: capteaza aerul din camera printr-o grila de aer, extrage umiditatea din el prin condensare, apoi il elimina mai uscat, reducand astfel nivelul de umiditate din aer. Condensul rezultat este colectat in rezervorul integrat care trebuie golit regulat sau atunci cand pe display va fi semnalizat acest lucru. Aerul eliber are o temperatura cu 2-3 grade Celsius mai mare.

Descopera oferta actuala!

In acelasi timp, acesta foloseste agent frigorific R290 cu impact zero asupra mediului ce face parte din grupa glimerilor putand lucra la presiuni si temperaturi ridicate, fara sa fie necesar un compresor mare. Dupa ce ati achizitionat aparatul, in maxim 24 de ore pentru sa il porniti pentru a permite agentului frigorific sa se acumuleze de pe circuit in compresor. In cazul in care omiteti acest aspect, riscati sa deteriorati compresorul din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific, iar in aceasta situatie, producatorii nu ofera garantie.

Dimensiunile aparatului sunt de 38 cm lungime, 27.7 cm latime si 65.3 cm inaltime, avand o greutate de 22.2 kg.

Verifica si alta oferta!

In concluzie, AlecoAir D55 DOLOMIT este un aparat foarte bun care se descurca excelent atat pe partea de dezumidificare, cat si pe partea de purificare, facand fata unor suprafete generoase. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care acesta opereaza si sustin ca face tot ceea promite, extrage rapid umezeala din casa, ofera un aer mai curat si presupune un mod de operare silentios. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu