Dezumidificator si Purificator Turbionaire SENSO 13 WIFI Clean Review si Pareri

0
(0)

Turbionaire SENSO 13 WIFI Clean este un aparat 2 in 1 care poate fi folosit atat pe post de dezumidificator, cat si pe post de purificator, asigurand o calitate imbunatatita a aerului.

Dezumidificatorul Turbionaire SENSO 13 WIFI Clean poate absorbi pana la 13 litri de apa in doar 24 de ore, fiind o optiune excelenta pentru locuinta, dar si pentru birouri, subsoluri, spatii tehnice, bai si asa mai departe. Volumul de aer recirculat ajunge la 120 mc/h si ajuta la combaterea sau prevenirea dezvoltarii mucegaiului, mirosurilor neplacute si alergenilor.

Acesta integreaza filtru T-Clean HEPA si filtru de carbon activ, reusind astfel sa elimina din aer praful, sporii de mucegai, polenul, acarienii, parul de la animalele de companie sia lte particule nocive. In plus, filtrul de carbon neutralizeaza mirosurile neplacute si alte substante nocive.

Datorita celor patru roti speciale si a manerului ergonomic, veti putea muta cu usurinta aparatul si folosi in mai multe incaperi. In zona superioara, se afla panoul de control prevazut cu display LED ce afiseaza nivelul umiditatii setate, dar si umiditatea din aer, permite setarea celor doua viteze ale ventilatorului, a timpului de functionare al aparatului, permite selectarea modului de dezumidificare – auto, continuu sau sleep si face posibila activarea functiei de blocare acces copii.

Selectand aparatul pe modul de dezumidificare continua, veti putea usca rufele mai rapid cu ajutorul sau. Totodata, aparatul are posibilitatea de a memora setarile, iar in cazul unei pene de curent, isi va relua automat activitatea dupa remediere in conformitate cu ultimele setari efectuate. Mai mult decat atat, aparatul integreaza functia Wi-fi, ceea ce va permite sa il controlati foarte usor, chiar si de la distanta, direct de pe telefonul mobil.

Cu functia de blocare acces copii veti putea dezactiva panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla aparatul.

Aparatul functioneaza in felul urmator: capteaza aerul umed cu ajutorul ventilatorului integrat in aparat si este trecut peste un radiator cu aripioare care are o temperatura scazuta. Agentul frigorific cu temperatura redusa care circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste radiatorul care la randul lui raceste aerul ce circula prin exteriorul radiatorului, producandu-se astfel fenomenul de condens. Umiditatea rezultata este colectata in rezervorul special din dotarea aparatului. Aerul eliberat ulterior va avea 2-3 grade Celsius mai mult decat in momentul in care a fost absorbit.

Dezumidificatorul utilizeaza agent frigorific R290 care are impact zero asupra mediului inconjurator, facand parte din grupa glimerilor, va lucra la presiuni si temperaturi mari, fara sa fie necesar un compresor de capacitate mare. Dupa ce ati achizitionat acest aparat, va trebui sa il puneti in functiune in maxim 24 de ore pentru a permite agentului frigorific sa se acumuleze de pe circuit in compresor. In caz contrar, compresorul se poate deteriora din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific in compresor. Iar  in acest caz, producatorii nu ofera garantie.

Dimensiunile aparatului sunt de 22.5 cm lungime, 22 cm latime si 46 cm inaltime, avand o greutate de 11 kg.

Descopera oferta actuala!

Prin urmare, Turbionaire SENSO 13 WIFI Clean este un model 2 in 1 ce reuseste sa elimine umiditatea excesiva si sa purifice complet aerul din locuinta. Cumparatorii s-au declarat multumiti de performantele aparatele si sunt de parere ca au facut o alegere excelenta. Este usor de setat, iar eficienta sa este una foarte buna atat pe partea de dezumidificare, cat si purificarea aerului. Controlul de pe telefon este un plus, fiind mult mai usor de verificat conditiile din locuinta si activitatea aparatului. Il recomanda mai departe si cosnidera raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu