Dezumidificator si purificator AlecoAir D35 KOSMO Review si Pareri avizate

0
(0)

AlecoAir D35 KOSMO este un aparat 2 in 1, dezumidificator si purificator, ce asigura un aer mai curat, tinand la distanta bacteriile, virusurile si alergenii. De asemenea, reuseste sa regleze foarte bine si nivelul umiditatii din aer pentru a elimina riscul unor eventuale probleme. Poate fi folosit in locuinte, pivnite, spalatorii, centre de sport, birouri etc.

Aerul poluat si umed este extrast prin partea din spate a aparatului, iar prin zona superioara prevazuta cu o grila este refulat aerul filtrat cu umiditatea controlata. Aparatul prezinta o constructie compacta si ofera o buna portabilitate, putand fi mutat usor dintr-o camera in alta datorita greutatii reduse, dar si a manerului si celor patru roti de transport.

In zona superioara, dispune de display digital cu ecran LED unde puteti verifica nivelul de praf in suspensie masurat in ug/m3, nivelul de umiditate relativa masurat in RH% si de temperatura din interior, respectiv nivelul dorit de umiditate. Astfel, prin intermediul panoului de control puteti regla umiditatea, puteti seta aparatul si activa functiile dorite.

Cu functia timer puteti preseta activitatea aparatului. Cu mod noapte, aparatul va functiona in regim silentios, iar luminile de la nivelul panoului de control vor fi stinse.

Datorita functiei Wi-fi, puteti controla aparatul direct de pe telefonul mobil chiar si de la distanta. Astfel, veti gestiona in timp real conditiile de acasa, pentru un aer mai curat si mai sanatos.

Cu functia Smart Diagnosis puteti identifica rapid orice problema minora inainte ca aceasta sa fie una majora. Datorita senzorului performant cu infrarosu tip PM 2,5 transmite regulat date referitoare la nivelul calitatii aerului din interior care sunt combinate cu date privind poluarea exterioara si incarcatura de polen oferind o imagine completa asupra calitatii aerului. Senzorul performnat Pure Sense monitorizeaza constant aerul analizand temperatura, umiditatea, concentratia gazelor si mirosurile din aer, iar pe baza analizei facute de procesor va regla automat viteza ventilatorului, detectand si cea mai mica schimbare a parametrilor. Umiditatea crescuta din aer poate conduce la dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului. Un astfel de senzor detecteaza si reactioneaza in timp real orice modificare a nivelului de poluare. In plus, aparatul ventileaza aerul din camera in 9 trepte, cu o viteza maxima de 7 m/s si un debit de maxim 280 mc/h.

AlecoAir D35 KOSMO face parte din seria Konfort si dispune de o functie suplimentara cum ar fi lumina LED color ce semnalizeaza prin coduri de culori nivelul de umiditate. Culoarea portocalie semnalizeaza un nivel de umiditate de pana la 30%, culoare verde semnalizeaza atunci cand nivelul este in parametrii optimi, iar culoarea rosie atentioneaza un nivel de umiditate prea mare, peste 80%.

Cu functia de uscare a rufelor puteti usca rufele foarte usor si rapid, chiar si in sezonul rece. Este excelenta pentru uscarea hainelor, lenjeriei, prosoapelor si asa mai departe.

AlecoAir D35 KOSMO presupune urmatorul mod de functionare: aerul umed este captat prin fata cu ajutorul ventilatorului integrat in aparat si trecut peste un radiator cu aripioare care are o temperatura scazuta. Agentul frigorific cu temperatura redusa care circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste radiatorul care la randul lui raceste aerul ce circula prin exteriorul radiatorului, producandu-se astfel fenomenul de condens. Umiditatea rezultata este colectata in rezervorul special. Aerul eliberat ulterior va avea 2-3 grade Celsius mai mult decat in momentul in care a fost absorbit.

Descopera oferta actuala!

Cu functia de dezghetare automata, puteti folosi aparatul si in spatii neincalzite. Astfel, daca este detectata gheata pe peretii radiatorului, va fi imediat topita, iar apa rezultata va fi colectata in recipientul din dotarea aparatului care are o capacitate de 5.6 litri. Rezervorul este dotat cu plutitor cu semnalizare unde o dioda luminescenta semnalizeaza momentul in care acesta se umple. In plus, puteti folosi aparatul si nesupravegheat avand posibilitatea de a conecta un furtun extern pentru a elimna apa direct in canalizare. Periodic cuva trebuie extrasa si dezinfectata cu apa fierbinte pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor care se inmultesc rapid in mediul umed.

AlecoAir D35 KOSMO prezinta o capacitate maxima de dezumidificare de 35 litri/24h putand normaliza umiditatea unei incaperi cu suprafata de pana la 110 mp. Un avantaj important al aparatului este mobilitatea, fiindca il veti putea transporta usor pentru a il folosi in mai multe incaperi.

Totodata, face parte din clasa de eficienta energetica A, avand un consum de maxim 420 W. Totodata, aparatul include senzor cu higrostat reglabil ce permite controlul permanent al umiditatii din aer. Depasind valoarea setata, aparatul va porni automat. Indata ce umiditatea dorita este atinsa, aparatul se deconecteaza tot automat.

Aparatul este prevazut cu sistem de filtrare 3 in 1 alcatuit dintr-un pre-filtru de praf atasat de grila de aer, filtru HEPA si filtru din carbon activ. Filtrul HEPA este unul dintre cele mai eficiente filtre si este proiectat pentru a elimina pana la 95% din alergenii din aer cu dimensiuni de pana la 0.3 microni. Impreuna cu filtrul de carbon indeparteaza praful, polenul, bacteriile, sporii de mucegai, fumul si asa ma ideparte.

Dezumidificatorul de la AlecoAir foloseste agent refrigerant R290 care are impact zero asupra mediului inconjurator, facand parte din grupa glimerilor, va lucra la presiuni si temperaturi mari., fara sa fie nevoie de compresor de capacitate mare. Dupa ce ati achizitionat acest aparat, va trebui sa il puneti in functiune in maxim 24 de ore pentru a permite agentului frigorific sa se acumuleze de pe circuit in compresor. In caz contrar, compresorul se poate deteriora din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific in compresor. Iar  in acest caz, producatorii nu ofera garantie.

Dimensiunile dispozitivului sunt de 39 cm lungime, 29 cm latime si 60 cm inaltime, avand o greutate de 18 kg.

Verifica si alta oferta!

Prin urmare, daca sunteti in cautarea unui dispozitv 2 in 1 bun, care sa purifice si dezumidifice aerul, AlecoAir D35 KOSMO ar putea fi o varianta de luat in calcul. Cumparatorii sunt multumiti de el si confirma faptul ca este un model eficient. Indeparteaza foarte bine umiditatea, elimina particulele nocive din aer si este usor de controlat inclusiv de pe telefonul mobil. Sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna al carei raport calitate/pret este unul excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu