Dezumidificator Star-Light DHO-2037W | Review si Pareri obiective

0
(0)

Star-Light DHO-2037W este un dezumidifiator casnic interesant, potrivit pentru a face fata cu succes si unor incaperi mai mari, putand reprezenta o alternativa ce merita luata in considerare.  Daca este o solutie eficienta si pentru locuinta voastra, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Dezumidificatorul Star-Light DHO-2037W este un model potrivit pentru suprafete de pana la 40 mp avand o putere de 370 de W. Capacitatea zilnica de dezumidificare este de 20 de litr si prezinta un interval de operare a umiditatii cuprinsa intre 30% si 80% u.r.

Aparatul  este prevazut cu indicator luminos cu trei culori care vor indica mai usor calitatea aerului din locuinta. Este prevazut cu sistem de oprire automata, atunci cand rezevorul de condens se umple cu apa, prevenind astfel eventuale incidente nedorite. De asemenea, functia timer permite programarea activitatii aparatului.

Pentru cei care uscarea rufelor, in special in sezonul rece, reprezinta o adevarata provocare, ei bine, acest dispozitiv are o solutie si in acest sens. Beneficiaza de functia de  uscare rufe care va va face viata mai usoara.

Pentru situatiile in care aparatul va fi pus sa functioneze in incaperi cu temperaturi mai mici, este prezenta si functia de dezghetare automata. In plus, pentru ca cei mici sa nu poata deregla setarile realizate anterior, nu lipseste nici functia Child Lock.

Aparatul poate fi folosit in mai multe incaperi, iar pentru a facilita transportul lui, a fost prevazut cu un maner ergonomic si role speciale de transport. Totodata, dimensiunile aparatului sunt de 24 cm lungime, 34.4 cm latime si 57 cm inaltime, avand o greutate de 15.5 kg.

Descopera oferta actuala!

Prin urmare, dezumidificatorul Star-Light DHO-2037W poate fi o solutie eficienta pentru combaterea umezelii excesive din locuinta, care inevitabil conduce catre formarea mucegaiului, dar si probleme de sanatate pentru membrii familiei. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si declara ca aparatul functioneaza foarte bine, iar marea surprindere a fost atunci cand au constatat cata apa a putut scoate intr-un timp destul de scurt. L-au ales si pentru functia de uscare a rufelor, fiindca cei mai multi, nu dispuneau de spatiu special pentru a face acest lucru si erau nevoiti sa usuce rufele in casa. Acest lucru determina desigur umezeala ridicata in locuinta provocand reale neplaceri. Prin urmare, recomanda mai departe aparatul si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu