Dezumidificator AlecoAir D20 GRANDE Review si Pareri pertinente

AlecoAir D20 GRANDE este un dezumidificator casnic foarte bun ce poate regla rapid umiditatea in exces. Previne eventualele probleme care ar putea aparea din cauza umiditatii ridicate, asigurand un mediu mai curat si mai sanatos in locuinta. Poate fi folosit in spatii precum dormitoare, bai, pivnite, spalatorii, dressing-uri, birouri si asa mai departe. In plus, este usor de mutat dintr-un loc in altul datorita rolelor de transport si manerului rabatabil.

Utilizare intuitiva

In zona superioara, se afla panoul de control digital ce asigura o interfata prietenoasa si utilizare intuitiva. Include semnalizari cu diode luminescente si permite utilizatorului sa il seteze foarte usor.  Panoul de control include sase taste cu touch si afisaj digital. Prin intermediul sau, puteti activa functia timer, puteti activa functia de uscare in interior sau functia sleep. Cu tastea High puteti activa puterea maxima a dispozitivului. Cu tasta mode veti seta regimul de functionare intre cel Auto sau Continuu.

Mai mult decat atat, puteti regla si nivelul de umiditate la care doriti sa ajunga. Ideal ar fi ca acesta sa fie cuprins intre 45-65%. In plus, puteti conecta aparatul foarte usor la wireless, ceea ce va face sa fie si mai usor de controlat de la distanta.

Functii utile

Asa cum spuneam anterior, AlecoAir D20 GRANDE include, in primul rand, functia Wi-fi. Aceasta va permite sa controlati dispozitivul direct de pe telefonul mobil chiar si de la distanta. Pentru aceasta, va trebui sa descarcati gratuit functia Aleco Air pe care o puteti gasi in Google Play sau App Store.

Cu functia timer puteti preseta activitatea aparatului pentru urmatoarele maxim 24 de ore. Totodata, functia child lock dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu il poata deregla.

Functia Smart Diagnosis va ajuta sa identificati mai rapid o eventuala problema, inca din stare incipienta. In acest fel, veti preveni agravarea ei si gasirea unor solutii mai facile.

Aparatul are capacitatea de a porni automat, fiind in acest sens ajutat de higrostatul din dotare. Acesta permite masurarea umiditatii din aer si atingerea celei dorite. Astfel, aparatul porneste automat in momentul in care umiditatea selectata este atinsa si se deconecteaza tot automat cand aceasta a fost atinsa.

Cu functia de uscare a rufelor totul devine mai usor. Aceasta va va ajuta sa uscati rapid hainele, in doar cateva ore, chiar si pe timpul iernii.

Functia de dezghetare automata va permite sa folositi aparatul si in spatii cu temperaturi mai mici. Aceasta presupune dezghetarea automata a condensatorului in cazul in care se acopera de gheata. Condensul rezultat va fi colectat tot in recipinetul cu apa.

Descopera oferta actuala!

Cum functioneaza dezumidificatorul AlecoAir D20 GRANDE?

Aparatul presupune urmatorul mod de functionare: extrage aerul umed din camera cu ajutorul ventilatorului integrat prin spatele aparatului. Acesta este trecut peste un radiator cu aripioare ce are o temperatura redusa. Agentul frigorific cu temperatura scazuta care cricula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste radiatorul care, la randul sau, raceste aerul care circula prin exteriorul radiatorului determinand aparitia condensului. Umiditatea continua de aer condenseaza pe elementele foarte reci si este colectata in rezervorul de condens.

In continuare, aerul uscat este eliberat in camera cu 1-2 grade Celsius mai mult. Acest lucru se datoreaza faptului ca foloseste caldura cedata de compresorul aparatului.

Alte detalii utile despre dezumidificatorul AlecoAir D20 GRANDE

Aparatul poate fi folosit si nesupravegheat, iar pentru aceasta va avea nevoei de conexiune cu furtun extern de 1/2 toli eliminand astfel condensul direct in canalizare. Regulat, cuva trebuie extrasa si dezinfectata cu apa fierbinte pentru a inhiba dezvoltarea bacteriilor.

Dezumidificatorul Aleco AIr prezinta o capacitate de dezumidificare maxima la 30 de grade Celsius si 80%/24h de 20 de litri pe zi fara higrostat putand normaliza umiditatea dintr-o incapere cu suprafata de pana la 20 mp. Capacitatea de dezumidificare la 27 de grade Celsius si 80% / 24h cu higrostat in pasi de 5% este de 14.5 litri pe zi. Debitul de aer inregistrat este de maxim 230 mc/h.

AlecoAir D20 GRANDE poate functiona in incaperi cu temperaturi cuprinse intre 5-32 de grade Celsius cu domeniul de functionare intr-un spatiu cu umiditate intre 30-80% u.r. Totodata, face parte din clasa de eficienta energetica A, inregistrand un consum cuprins intre 204-268 W.

Instalatia de filtrare include un pre-filtru lavabil pentru purificarea aerului de praf ce contin particule mari de praf, polen sau par de la animalele de companie. De asemenea, puteti cumpara suplimentar si un filtru HEPA tot de la Aloe Air pentru o purificare completa a aerului.

Verifica si alta oferta!

Agentul frigorific utilizat este R290 si face parte din grupa glimerilor, lucrand la presiuni si temperaturi mari fara sa fie nevoie de un compresor de capacitate mare. Dupa achizitionarea aparatului, va trebui sa il porniti in maxim 24 de ore pentru a permite agentului frigorific sa se acumuleze din circuit in compresor. In cazul in care nu faceti acest lucru, riscati sa deteriorati compresorul, iar in aceasta situatie, producatorii nu ofera garantie.

Produsul in discutie masoara 33.8 cm lungime, 24.7 cm latime si 51.1 cm inaltime, avand o greutate de 14.5 kg.

Asadar, daca sunteti in cautarea unui dezumidificator casnic bun, AlecoAir D20 GRANDE ar putea fi un model ce merita luat in considerare. Cumparatorii sunt foarte multumiti de performantele acestuia si sustin ca pentru nevoile sale a fost o alegere excelenta. Isi face treaba bine, este usor de setat si pe multi dintre ei i-a sccapat chiar si de mucegai. Sunt de parere ca au facut o alegere buna al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

Lasă un comentariu