Dezumidificator AlecoAir D10 Junior Review si Pareri obiective

0
(0)

AlecoAir D10 Junior este un dispozitiv cu ajutorul caruia puteti controla foarte usor umiditatea din casa, care daca nu s-ar afla in valori normale, ar putea pune sanatatea membrilor familiei in pericol, timp in care creeaza si neplaceri in locuinta. Modelul in discutie a fost proiectat pentru a putea fi folosit in diverse tipuri de spatii inclusiv bai, pivnite, birouri si asa mai departe. In plus, transportul sau este facilitat de rolele speciale din dotare.

In zona superioara, se afla panoul de control prevazut cu semnalizari cu diode luminiscente permitand pornirea aparatului, dar si reglarea activitatii acestuia. De asemenea, dispune si de LED-uri ce indica nivelul calitatii aerului.

Aparatul integreaza functia timer ce permite presetarea activitatii aparatului pe intervale orare. Funcita de uscare rufe permite uscarea facila a hainelor indiferent de sezon.

Dezumidificatorul presupune urmatorul principiu de functionare: absoarbe aerul umed cu ajutorul ventilatorului integrat, care este trecut peste un radiator cu aripicioare ce prezinta temperatura redusa. Agentul frigorific cu temperatura redusa care circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste radiatorul care, la randul sau, raceste aerului ce circula prin exteriorul radiatorului rezultand astfel fenomenul de condens. Aerul eliberat ulterior va avea cu 1-2 grade Celsius mai mult.

Atunci cand aparatul este folosit in incaperi cu temperaturi mai scazute, o functie importanta este cea de dezghetare automata. In momentul in care este necesar, aparatul realizeaza procesul de dezghetare automata, iar atunci nu trebuie deconectat de la sursa de alimentare. Astfel, gheata acumulata pe aripioarele radiatorului este topita si colectata in recipientul de condens ce are o capacitate de 1.5 litri. In plus, poate functiona fara probleme si in spatii nesupravegheata, iar atunci ar fi indicat sa conectati un furtun extern de 1/2 toli pentru a elimina condensul direct in canalizare. Mai mult decat atat, cuva aparatului trebuie extrasa si dezinfectata regulat cu apa fierbinte pentru a impiedica dezvoltarea bacteriilor care se inmultesc usor in mediul umed.

Descopera oferta actuala!

Capacitatea maxima de dezumdificare la 30 de grade Celsius si 80%/24h este de 12 litri, fara higrostat, putand normaliza umiditatea unei incaperi cu suprafata de pana la 14 mp. Capacitatea de dezumidificare la 27 de grade Celsius si 80%/24h cu higrostat in pasi de 5% este de 10 litri pe zi. Debitul de aer ventilat este de 80 mc/h, astfel ca aerul circulat prin aparat intr0o incapere cu suprafata de 14 mp trece prin acesta pe parcursul unei zile de aproximativ 53 de ori.

Se recomanda folosirea dezumidificatorului AlecoAir D10 Junior in incaperi cu temperaturi cuprinse intre 8 si 32 de grade Celsius, cu domeniul de functionare 30-80% u.r.

In ceea ce priveste eficienta energetica, aparatul face parte din clasa A, inregistrand un consum cuprins intre 140 si 175 W/h. Aparatul integreaza un senzor cu higrostat reglabil ce permite controlarea permanenta a nivelului de umiditate. Depasirea valorii setate conduce catre pornirea automata a aparatului. In momentul in care aceasta a fost din nou atinsa, aparatul se deconecteaza automat.

Instalatia de filtrare include un pre-filtru lavabil eficient pentru purificarea aerului de praf, polen, par de la animalelel de companie. Ultima bariera de igienizare este reprezentata de filtrul de carbon ce indeparteaza mirosurile neplacute, fumul, sporii de mucegai, bacteriile si asa mai departe.

Agentul frigorific folosit este R290 si face parte din grupa glimerilor lucrand la preisuni si temperaturi ridicate, fara sa fie necesar un compresor de capacitate mare. Dupa achizitionarea aparatului, trebuie sa il puneti in functiune in maxim 24 de ore pentru a permite agentului frigorific sa se acumuleze de pe circuit in compresor. In caz contrar, compresorul se poate deteriora, iar in aceasta situatie, producatorii nu ofera garantie.

Dispozitivului in discutie masoara 25 cm lungime, 20.3 cm latime si 41.5 cm inaltime.

Verifica si alta oferta!

In concluzie, AlecoAir D10 Junior este un dezumidificator casnic care se descurca foarte bine eliminand rapid umiditatae excesiva din aer. Cumparatorii sunt multumiti de aparat si sustin ca isi face treaba excelent, reuseste sa regleze umiditatea intr-un timp foarte scurt, fiind o optiune buna inclusiv pentru persoanele cu alergii. Totodata, este usor de folosit, dar si de mutat dintr-o camera in alta, astfel sunt de parere ca au facut o achizitie reusita al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu