Dezumidificator TROTEC TTK33E Review si Pareri pertinente

TROTEC TTK33E este un dezumidificator casnic ce reuseste sa mentina umiditatea sub control asigurand un mediu mai sanatos intregii familii. Prezinta un design atractiv sub forma de cub si un maner confortabil care il face usor de mutat dintr-un loc in altul.

Dezumidificatorul TROTEC TTK33E este ideal pentru dormitoare, birouri, dressing-uri etc a caror suprafata nu depaseste 15 mp. Ofera o capacitate de dezumidificare de 14 litri in 24 de ore, iar higrostatul incorporat permite stabilirea unui anumit nivel de umiditate pentru a fi atins.

Nivelul optim de umiditate intr-o incapere este de aproximativ 45-65%. Odata depasita aceasta valoare, pot aparea probleme in locuinta, precum dezvoltarea mucegaiului, a alergenilor si acarienilor. Dispozitivul include un prefiltru lavabil pe care il puteti detasa si curata foarte usor. Acesta capteaza foarte bine particulele de praf, parul de la animalele de companie si asa mai departe. In plus, puteti achizitiona separat si un filtru de carbon activ, care va putea neutraliza chiar si mirosurile neplacute.

La nivelul display-ului, putem observa niste indicatori luminosi, colorati, cu ajtuorul caruia ne putem da seama mai usor daca umiditatea din locuinta are un nivel optim sau nu. De pilda, culoarea albastra indica un aer prea uscat, sub 40%, culoarea verde semnalizeaza o umiditate optima a aerului, iar culoarea rosie indica un nivel de umiditate crescut, de peste 60%.

Descopera oferta actuala!

Cu functia de uscare a rufelor, puteti usca rufele mai usor, chiar si in sezonul rece. Cu functia auto-restart, aparatul isi poate relua automat activitatea dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate. Functia timer permite presetarea activitatii aparatului.

Tootdata, este prevazut si cu protectie la umplere, ceea ce inseamna ca in momentul in care rezervorul se umple cu apa, dispozitivul se decupleaza automat.  Capacitatea acestui rezervor este de 1.5 litri.

Dezumidificatorul presupune urmatorul fel de functionare: capteaza aerul umed cu ajutorul ventilatorului integrat in aparat si este trecut peste un radiator cu aripioare care are o temperatura scazuta. Agentul frigorific cu temperatura redusa care circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste radiatorul care la randul lui raceste aerul ce circula prin exteriorul radiatorului, producandu-se astfel fenomenul de condens. Umiditatea rezultata este colectata in rezervorul special din dotarea aparatului. Aerul eliminat ulterior va avea 2-3 grade Celsius mai mult decat in momentul in care a fost absorbit.

Aparatul foloseste agent frigorific R290 cu impact zero asupra mediului inconjurator, facand parte din grupa glimerilor, ce va lucra la presiuni si temperaturi mari, fara sa fie nevoie de un compresor de capacitate mare. Dupa ce ati achizitionat acest aparat, va trebui sa il puneti in functiune in maxim 24 de ore pentru a permite agentului frigorific sa se acumuleze de pe circuit in compresor. Daca omiteti acest aspect, compresorul se poate deteriora din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific in compresor. Iar  in acest caz, producatorii nu ofera garantie.

Dimensiunile aparatului sunt de 27 cm lungime, 20.5 cm latime si 42 cm inaltime, avand o greutate de 11 kg.

Verifica si alta oferta!

In concluzie, TROTEC TTK33E este un dezumdificator casnic bun ce poate tine sub control umiditatea foarte usor. Cumparatorii sunt multumiti de eficienta acestuia si declara ca absoarbe foarte bine umiditatea din casa. Totodata, este usor de utilizat si il folosesc adesea cu succes si pentru a usca rufele mai usor. Il recomanda, astfel, mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Lasă un comentariu